Hjem > H > Hva Betyr Ordet Tolerere?

Hva betyr ordet tolerere?

Å tolerere noe er å tillate noe man misliker eller er uenig i, uten å gripe inn. Dette kan gjelde handlinger, ytringer, hendelser eller eksistensen av noe eller noen.

Les mer

I forhold til dette, hva er toleranse og respekt?

Toleranse og respekt

Det er derfor galt å si at toleranse innebærer respekt for andres meninger, holdninger og handlinger. I toleransebegrepet ligger en respekt for retten til å ha andre meninger og å handle annerledes, ikke noen respekt for det som ytres eller gjøres.
I forhold til dette, hvordan oppstår toleranse? Etter inntak av en rekke stoffer, for eksempel narkotika, utvikler kroppen en toleranseøkning. Det må da tilføres større doser av stoffet for å oppnå samme effekt. Adjektiv: tolerant.

Derav, hva kjennetegner tenkemåten til en person som er tolerant?

Hva kjennetegner tenkemåten til en person som er tolerant? En som er tolerant har respekt for andre mennesker, de godtar at alle er forskjellige og gjør forskjellige ting. Følgelig, hva er verdslig? Sekulær er et ord som betyr verdslig (jordlig/ikke-kirkelig) eller timelig, altså det som hører til verden og det verdslige samfunn.

Hva betyr å tåle?

uten sterk følelse av ubehag (kunne) oppleve, omgås e.l. Man kan også spørre hva er respekt for andre? Respekt eller aktelse er et begrep for vår holdning overfor andre mennesker som kan vise at vi anerkjenner at den andre er verdig en aktelse enten som vår likemann eller som en vi setter høyere enn oss selv. Ærbødighet og anseelse er andre begrep som kan nyttes synonymt.

Hvordan vise respekt til andre?

Respekt kan du vise ved å vise interesse for det den andre har å si, ved å spørre for å få mer utdypende informasjon og ved å bekrefte overfor den andre at du synes det hun har å si, er viktig. Du bør unngå å avbryte, men vise at du lytter ved å nikke, ha blikkontakt og spørre om ting som bringer samtalen videre. Også, hva er toleranse quizlet? Ordet brukes oftest for å betegne en usaklig eller urimelig forskjellsbehandling av individer på grunnlag av deres kjønn, religion, tilhørighet til etniske grupper, nasjonaliteter eller nedsatt funksjonsevne.

Så, hva er enzyminduksjon?

Enzyminduksjon er en prosess der legemidler eller andre substanser øker mengden enzymer (som ofte deltar i nedbrytingen av legemidler).

By Chud Votsmier

Hva er toleranse NDLA? :: Hva bestemmer prisen på aksjer?
Nyttige lenker