Hjem > H > Har Ikke Fått Hentelapp?

Har ikke fått hentelapp?

Har du mistet hentelappen din eller slettet hentemeldingen? Ikke noe problem! Vi hjelper deg slik at du får hentet pakken din likevel. Gå inn på my.postnord.no, klikk deg inn på den aktuelle pakken, og så finner du hentekoden din der.

Les mer

Tilsvarende, hvordan hente pakke uten hentekode?

Få SMS istedenfor hentelapp

Gi oss mobilnummeret ditt og vi kan sende deg SMS når sendinger kan hentes. Legg inn mobilnummeret på Din adresse eller last ned Posten-appen. Du får varsling og kan hente sendingen tidligere.
Dessuten, hva er et sendingsnummer? Et sendingsnummer er et serienummer som identifiserer din pakke. Dette får du fra din avsender. Sendingsnummer kan iblant også kalles kollinummer, kolli-ID, sporingsnummer eller tracking nummer.

Kan andre hente pakken min?

Gi digital fullmakt på my.postnord.no

Når du mottar pakken din får du tilsendt en sms med lenke til my. postnord. Her kan du gi et familiemedlem eller en venn fullmakt til å hente pakken din for deg. Det eneste dere må gjøre er å registrere dere på my.
Så, har ikke fått hentemelding postnord? Pakken har kommet til butikk, men jeg har ikke fått hentemelding. Hvorfor ikke? Dette kan være et tegn på at butikkens pakkelager er fullt, og at din pakke derfor ikke har blitt skannet og klargjort av butikken enda.

Kan jeg hente pakke på Posten uten hentelapp?

Ettersom pakken faktisk er levert på postkontoret, kan det være at du kan hente ut pakken uten å ha fått hentelapp. Ta med deg legitimasjon og sporingsnummeret til postkontoret, og hør om du kan hente ut pakken. Hvis du vil være sikker på at du ikke tar en bomtur, kan du ringe Postens kundeservice først. Derav, når får man hentemelding? Mottar du varsling på SMS eller epost vil du ikke få hentemelding i postkassen. Det vil normalt bli sendt varsel på dag 1, dag 3 og dag 11 hvis pakken ikke har blitt hentet. På noen pakker er det ikke SMS og epost varsling. Da vil du få hentemelding i postkassen.

Hvordan hente pakke i Pakkeboks?

For å hente pakker i Pakkeboks bruker du Posten-appen. Du vil få beskjed når pakken er på vei og når den er klar til å hentes. Når du skal hente pakken din, bruker du appen til å åpne luken i automaten. Folk spør også hvor kan jeg hente pakken min? Du kan logge inn på Min adresse og sjekke adresseopplysninger og gjøre endringer. Hvor finner jeg hvilket hentested som tilhører min adresse? I vårt adressesøk kan du finne hvilket hentested som er knyttet til adressen din. I søket får du listet opp alle adressene inkludert husnummer og tilhørende postnummer.

Og et annet spørsmål, hvor får man sporingsnummer?

Sporingsnummer blir gitt av din leverandør. Vanligvis finner du sporingsnummer på meldingen som forteller deg at pakken har blitt postlagt.

By Farkas

Er Sendingsnummer det samme som sporingsnummer? :: Hvorfor havner epost i utboks?
Nyttige lenker