Hjem > H > Hvorfor Virker Ikke Los Appen?

Hvorfor virker ikke los appen?

Dette skyldes at det ligger gamle informasjonskapsler eller lagrede filer i appen. Man kan løse dette ved å slette disse i nettleseren på mobilen. Hvordan dette gjøres avhenger av hvilken mobil du har - nedenfor finner du en fremgangsmåte for iOS og for Android.

Les mer

Du kan også spørre kunne ikke lese nfc tagg samsung?

Slå av skjermen, slå den på og plasser kortet mot telefonen. NFC-tagg oppdaget-melding vises deretter på telefonen. Trykk på meldingen og velg hvilken app som skal lese kortet. Installer den aktuelle appen på nytt eller kontakt appens kundeservice. Dessuten, hvordan betale på google play? Legg til en betalingsmåte

  1. Åpne Google Play-appen .
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Betalinger og abonnementer Betalingsmåter. Legg til betalingsmåte.
  4. Velg betalingsmåten du vil legge til.
  5. Følg veiledningen på skjermen.

Og et annet spørsmål, hvordan bruke google play?

Åpne play.google.com, og logg deg inn med Google-kontoen din. Da kan du bla gjennom utvalget i ro og mak. Om du finner du du vil laste ned, velger du å installere, og deretter hvilken enhet du vil laste ned til, og vips så er appen på plass på mobilen din. Hvordan funker Google Pay? Slik fungerer Google Pay

Google Pay baserer seg på den kontaktløse NFC-teknologien. Med denne teknologien kan du holde en mobiltelefon, en smartklokke eller et kontaktløst Visa-kort inntil terminalen. Du trenger ikke taste PIN og betalingen gjennomføres på få sekunder.

Angående dette, hvordan restarte en iphone?

Start iPhone på nytt

  1. Trykk og hold på en av volumknappene og sideknappen helt til Slå av-skyveknappen vises.
  2. Dra i skyveknappen, og vent deretter i 30 sekunder til enheten slås av.
  3. For å slå enheten på igjen trykker og holder du på sideknappen (på høyre side av iPhone) inntil du ser Apple-logoen.
Følgelig, kommer meg ikke inn på iphone? Hold inne den aktuelle knappen for iPhonen og koble iPhone til datamaskinen umiddelbart. Ikke slipp knappen. Hold inne knappen til du ser skjermbildet for gjenopprettingsmodus på iPhonen. Deretter kan du slippe knappen.

Hvordan finne app på iPhone?

Gå til Hjem-skjermen og sveip mot venstre forbi alle sidene på Hjem-skjermen for å finne Appbibliotek. Trykk på søkefeltet øverst på skjermen, og skriv deretter inn navnet på appen du ser etter. Folk spør også hvordan komme i kontakt med google? Åpne Google One på en datamaskin. Klikk på Få brukerstøtte øverst til høyre. Rull ned til Se gjennom samtalene dine med brukerstøtte. Klikk på en samtale for å se detaljene.

Dessuten, hva menes med app?

App er en forkortelse for «applikasjon», også kjent som et dataprogram. I dagligtalen er ordet app mest brukt om små dataprogrammer du laster ned og bruker på mobiltelefoner, nettbrett og smartklokker.

By Dwayne Cornmesser

Hvorfor får jeg ikke sett på HBO Max? :: Hvordan bruke Google Maps uten nett?
Nyttige lenker