Hjem > H > Hva Betyr Å Ignorere?

Hva betyr å ignorere?

Ignorere er å late som man ikke ser, hører, kjenner eller legger merke til noe; å overse.

Les mer

Så, kan man lese meldinger på messenger uten at avsender ser det?

Hvis du bruker nettleseren Chrome, finnes utvidelsen Unseen. Når denne utvidelsen er aktivert, kan du lese meldinger du får på Facebook uten at motparten ser at du har sett meldingen. Hva er en Meldingsforespørsel? Hvis noen som du ikke har kontakt med på Facebook sender deg en melding, får du en meldingsforespørsel. Når du svarer på en meldingsforespørsel blir du koblet til personen som sendte forespørselen, og du kan dermed se alle medier de har sendt til deg.

Hvor er innboksen på Facebook?

Trykk på øverst til høyre på Facebook. Trykk på Sider, og gå deretter til siden din. Trykk på Innboks øverst på siden. Hvor er arkiv på Messenger? Når du arkiverer en samtale, skjules den fra innboksen din til neste gang du chatter med den personen. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i Chatter. Trykk på Arkiverte chatter.

Kan man blokkere noen på Messenger?

Åpne samtalen med personen du vil blokkere, i Chatter. Trykk på navnet til vedkommende øverst i samtalen. Bla deg nedover, og trykk på Blokker. Trykk på Blokker. Kan man angre en melding? Den nye angrefunksjonen lar deg angre på meldingen innen 10 minutter. Så hvis du har sendt feil melding, bilde eller video kan du altså angre. Men det er selvfølgelig kun hvis personen ikke har åpnet den innen ti minutter. Så her gjelder det å handle raskt!

Angående dette, hvordan slå av lesebekreftelse på messenger?

Du går inn på innstillinger - velger meldinger og velger deretter om du vil aktivere eller deaktivere lesebekreftelser. Hvordan gjøre seg usynlig på chat? Åpne Messenger. Klikk på profilbildet øverst i venstre hjørne, og klikk på "Preferanser" i menyen som vises. Klikk på menypunktet Aktiv-status i vinduet som vises, og sett skyveknappen på høyre side slik at det står "Aktiv-status: Av"

Tilsvarende, når viser messenger aktiv?

Aktiv-statusen viser vennene og kontaktene dine når du er aktiv, er i samme chat som dem for øyeblikket eller nylig har vært aktiv på Facebook eller Messenger på denne profilen.

By Ivers Lazor

Kan man lese meldinger på Messenger uten at avsender ser det? :: Hvordan å få tilbake meldinger på Messenger som du har slettet?
Nyttige lenker