Hjem > H > Hvorfor Skal Ikke Barn Spille Gta?

Hvorfor skal ikke barn spille GTA?

Grand Theft Auto V (GTA) (PlayStation, Xbox, PC) – anbefalt aldersgrense (PEGI) fra 18 år. Dette spillet er kjent for å ha mye brutal vold, og et viktig poeng i spillet er nettopp å drepe. Barnevakten anbefaler ikke barn å spille dette spillet.

Les mer

Hvor gammel må man være for å spille Fortnite?

Anbefalt aldersgrense for Fortnite: 12 år. Tilsvarende, hvor mange spiller fortnite i hele verden 2020? Etter å bli utgitt i 2017, er Fortnite blitt et verdensomspennende fenomen som samlet 350 millioner spillere over hele kloden i mai 2020.

Så, er det lov å ha 23 års grense på utesteder?

23-årsgrense på utesteder – ulovlig aldersdiskriminering

Diskrimineringsnemda avgjorde i en avgjørelse fra mars 2020 at et utesteds nedre aldersgrense på 23 år er ulovlig.
Ta dette i betraktning, er det lov å ha 23 års grense? Øvre og nedre aldersgrenser på utesteder kan være ulovlig diskriminering. Etter en endring av likestillings- og diskrimineringsloven sommeren 2017 har Diskrimineringsnemnda slått fast at urimelige og usaklige særaldersgrenser på 23/25 år så vel som øvre aldersgrenser i utelivsbransjen er ulovlige.

I hvilken alder er man voksen?

Rettslig er en person i Norge å regne som voksen ved fylte 18 år, men i takt med at viktige trekk ved ungdomsfasen – frigjøring fra nedarvede konvensjoner, ubundethet, individualisme – i andre halvdel av 1900-tallet er blitt mer allment akseptert og til dels idealisert, har det blitt vanligere å regne også personer og Hva kan man når man er 21? Aldersgrenser kan handle om barn og unges adgang til filmer og videospill, men også regulere muligheten for å få førerkort, kjøpe tobakk og alkohol, stifte gjeld og inngå ekteskap.

Hva får man lov til når man er 21?

Du er myndig og har alle rettigheter. Du har stemmerett ved valg. Du bestemmer selv i personlige og økonomiske saker. Du kan ta førerkort for bil og tung motorsykkel (etappevis erverv), samt lastebil og vogntog under spesielle omstendigheter. Hva regnes som voksen på kino? Som kino er vi lovpålagt å håndheve filmenes aldersgrenser. Vi ber om at du hjelper oss med dette og viser legitimasjon ved innslipp hvis du får spørsmål. Med voksen menes foresatt eller annen myndig person i foresattes sted.

Dessuten, når ble valorant laget?

Valorant (stilisert VALORANT ) er et videospill gratis å spille av skyting i den første personen i flerspiller utviklet og publisert av Riot Games og utgitt på .

By Ynes

Hvordan komme i kontakt med YouTube? :: Hvorfor er Valorant 16+?
Nyttige lenker