Hjem > K > Kan Man Gjenbruke Frimerker?

Kan man gjenbruke frimerker?

Et brukt frimerke kan ikke brukes på nytt. Når man betaler en porto, gjelder det selvsagt bare for en gangs bruk, sier han. Posten har dialog med nettauksjonene, og gjort dem oppmerksom på at det ikke er lov å annonsere med at dette er frimerker som kan brukes til porto.

Les mer

Derav, hvem kjøper gamle frimerker?

Du kan annonsere i frimerkeblader eller bruke nettauksjoner. Både eBay og Qxlhar egne avdelinger for salg av frimerker. Derav, hvor gamle frimerker kan brukes? Kan jeg fortsatt bruke gamle A-frimerker? Valørløse A-frimerker kan brukes på vanlig måte etter nyttår. De får samme verdi som ny pris for sending av brev opptil 20 g. Dette gjelder både innland, Europa og verden.

Hvordan samle på frimerker?

Landesamling er den tradisjonelle måten å samle frimerker på. Det finnes kataloger over alle frimerkene som er utgitt. De er som oftest laget etter utgivelsestidspunkt, og hvert merke har et nummer, et hovednummer. Alle land gir ut frimerker og en samler har derfor mange land å velge mellom. Angående dette, hvor stor pakke kan jeg sende med posten? Norgespakke™ 0–35 kg

Om pakken er over 120 cm lang, har bredde over 60 cm og/eller høyde over 60 cm, kommer det håndteringstillegg på 141,-. Pakken kan da være inntil 240 cm lang og lengde + omkrets inntil 360 cm.

Deretter, hvor mye koster frakt i posten?

Vekt inntilPris på posten.noPris på Posten
10 kg210,–281,–
25 kg310,–391,–
35 kg380,–471,–
Håndteringstillegg for sendinger: – uten ytre emballasje – i rulleform – med lengde over 120 cm, bredde over 60 cm og/eller høyde over 60 cm.149,–149,–
Ta dette i betraktning, hvor stor er norgespakken?
StørrelseMålPris
Liten:33,2 x 24,6 x 6,5 cm18,–
Medium:30 x 35 x 12 cm19,–
Stor:50 x 30 x 20 cm24,–
Eske Norgespakke™ 0-5 kg35 x 25 x 12 cm22,–

Hvordan finne verdien på gamle frimerker?

Slik går du frem:

  1. Du kan blant annet ta kontakt med en frimerkeklubb for å få en vurdering på verdien av frimerkesamlingen din.
  2. Det er smart å skaffe seg kunnskap om verdi på frimerker før du eventuelt velger å selge - slik at du unngår å bli lurt.
Hvor mye er frimerkene verdt? Frimerkene er uten påført verdi. De er til enhver tid gyldige som frankering for den vektsatsen de er utgitt til.

Man kan også spørre hvor levere brukte frimerker?

Vennligst send FRIMERKER, PROSPEKTKORT og TELEKORT direkte til TUBFRIM, POSTBOKS 1, 3541 NESBYEN eller lever dem til et av Nasjonalforeningens kontorer. Over 350 av landets kommuner har bestilt og fått tilsendt innsamlingskasse for brukte frimerker.

By Matta Dumues

Hvordan vaske gjennomsiktig deksel? :: Kan man dusje med Fitbit versa?
Nyttige lenker