Hjem > K > Kan Man Dusje Med Fitbit Versa?

Kan man dusje med Fitbit versa?

Det nye armbåndet er, i motsetning til sine forgjengere, nå blitt vanntett ned til 50 meter. Dette er nok en kjærkommen funksjon for alle Fitbit-brukere som til nå har måttet ta av seg klokka hver gang de skal dusje. Til nå er det bare Versa og Ionic som har vært vanntette.

Les mer

Er Fitbit vanntett?

Registrer ditt daglige aktivitetsnivå og få oversikt over søvnen din med Fitbit Charge 4 aktivitetsarmbånd. Aktivitetsarmbåndet er oppgradert med innebygd GPS, er vanntett ned til 50 meter og lar deg styre Spotify direkte fra håndleddet. Er fitbit versa 2 vanntett? Fitbit Versa 2 er vanntett ned til 50 meter slik at du kan bruke den i svømmebassenget, i dusjen, på stranda og i troperegnet.

Er Fitbit versa 3 vanntett?

Versa 3 er vanntett ned til 50 meter. Kan man svømme med fitbit charge 4? Fitbit Charge 4 er vanntett ned til 50 meter og kan blant annet brukes til svømming der den automatisk registrerer bassenglengder.

Angående dette, er det gps på fitbit versa 2?

Trykk på tannhjulikonet og sørg for at GPS (Tilkoblet GPS på Versa-serien) er slått På. Trykk på tilbake-knappen for å gå tilbake til aktivitetsskjermen. I forhold til dette, hvilken fitbit klokke er best? Aktivitetsarmbåndet som står frem som vinneren i testen vår er Fitbit Charge 4 med innebygd GPS. Det er et veldig godt og funksjonelt aktivitetsarmbånd med godt design, flotte funksjoner og nyttige apper.

Hvordan låse opp Fitbit?

For å holde Fitbit-enheten sikker kan du slå på enhetslåsen i Fitbit-appen. Du vil bli bedt om å angi en personlig firesifret PIN-kode for å låse opp enheten. Hvis du har konfigurert Fitbit Pay, er enhetslåsen automatisk slått på, og du vil bli bedt om å angi en kode. Kan man svømme med fitbit charge 3? Fitbit Charge 3 får en rekke forbedringer som på papiret virker lovende. Blant annet blir den vanntett slik storebrødrene Versa og Ionic allerede er, hvilket betyr at du kan svømme med produktet – eller dykke inntil 50 meter. Fitbit Charge 3 blir vanntett slik at du kan svømme med den.

Hvor mye koster Fitbit?

Fitbit Versa 2 koster rundt 2.000 kroner i butikk, og 2.300 kroner for spesialversjonen med tre måneder premium-abonnement inkludert. Kun premium-abonnementet koster 109 kroner/mnd eller 849 kroner for ett års abonnement.

By Emlynne Denzler

Kan man gjenbruke frimerker? :: Når er mus aktive?
Nyttige lenker