Hjem > H > Hva Betyr Å Betale Med Klarna?

Hva betyr å betale med Klarna?

Når du velger å handle med faktura fra Klarna, skal du alltid få det du har bestilt før du betaler. Du betaler heller ikke for varer som er feil, eller som ikke dukker opp. Det er enkelt, risikofritt og praktisk.

Les mer

Hva er vitsen med Klarna?

Klarna har jo fine betalingsløsninger på netthandel, uten tvil. Blant annet ganske praktisk at man kan utsette forfallsdato på en faktura etter å ha sendt inn en retur. Kjempefint. Hvis man husker å betale den. Hvor mye koster det å bruke Klarna? Når du bruker Klarna Checkout trenger du ingen egen avtale med innløser, innløseravtale er inkludert. I tillegg til kredittkortløsning inneholder Klarna Checkout Klarna Faktura og Klarna Konto. Per transaksjon: 2,4% + kr. 2,80.

Hvordan bruke Klarna?

Kunden ber om å få betale med Klarna i kassen og oppgir sitt telefonnummer. Selgeren fyller inn kundens telefonnummer i systemet. Kunden mottar umiddelbart en tekstmelding med en link og fullfører kjøpet direkte i Klarna Checkout. En bekreftelse sendes deretter til deres butikksystem og transaksjonen er ferdig. Følgelig, hvordan betale klarna konto? Utfør betalinger i appen:

  1. Gå til Min Klarna.
  2. Trykk på Betalinger og naviger mellom fakturaen du vil betale.
  3. Trykk på Betal og følg instruksjonene.

Derav, hvorfor bruke klarna?

Når du betaler med Klarna er varene dine automatisk forsikret. Skjer det noe med varen under sending, er det Klarna som ordner opp i dette. Klarna tar også dialogen med butikken du har handlet fra, og fakturaen din fryses fram til problemet er løst. Derav, er det trygt å betale med klarna? Når du handler med Klarna, kan du alltid være 100 % trygg. I tillegg til at du aldri trenger å oppgi følsom informasjon som for eksempel kortnummer, så vet du at du alltid handler i en trygg butikk når du velger Klarna.

Dessuten, er klarna kredittkort?

Hver gang du oppretter et engangskort hos Klarna, får du et unikt kortnummer som du kan bruke i butikkens kasse, akkurat som et hvilket som helst vanlig kredittkort. For hver ordre du legger inn med et engangskort, vil du motta en faktura som du kan betale og administrere i Min Klarna. Også, hvordan få tilbake penger fra klarna? Faktura: Hvis kunden har betalt via vår app eller klarna.no, tilbakebetaler vi beløpet når fakturaen fjernes. Hvis kunden betalte fakturaen via sin bank, sender vi et tilbakebetalingsskjema til kunden. Delbetaling: Beløpet vil trekkes fra den totale gjelden, eller så sender vi et tilbakebetalingsskjema til kunden.

Deretter, hvor mye koster klarna checkout?

Pris for Klarna Checkout er 2,79 % + 3.50 NOK pr transaksjon. Vises som et standard valg i kassen, på lik linje med andre betalingsløsninger. Kundene kan også her velge mellom faktura, delbetaling eller kortbetaling. Pris for Klarna Payment faktura er 2,79 % pr transaksjon og 5.90 NOK pr faktura.

By O'Callaghan Rollman

Hvor mye koster det å betale med PayPal? :: Hvordan vet man at man er blokkert på iPhone?
Nyttige lenker