Hjem > H > Hva Heter Ordføreren I Porsgrunn?

Hva heter ordføreren i Porsgrunn?

Robin Martin Kåss (født 10. januar 1977 i Dublin) er en norsk politiker (Ap) og lege. som siden 2015 er ordfører i Porsgrunn kommune.

Les mer

Angående dette, hva betyr gulset?

Gulset er Telemarks største bydel og drabantby i Skien med 7 894 innbyggere i 2019 (Gulset og Vestre Gulset samlet). Gulset ligger på en ås vest for Skiens bykjerne. Nord for Gulsetbebyggelsen ligger «Gulsetmarka»; et stort skogområde som er svært populært for skigåing om vinteren, og bading og turgåing om sommeren. Derav, hva heter vestfold nå? Vestfold og Telemark er et norsk fylke dannet 1. januar 2020 ved sammenslåing av de tidligere fylkene Telemark og Vestfold, med unntak av Svelvik kommune, som er slått sammen med Drammen i Viken.

Derav, hva het telemark før?

Artikkelstart. Telemark er et tidligere norsk fylke. Det ble slått sammen med Vestfold i 2020, og ble en del av Vestfold og Telemark fylke. Sammenslåingen var del av en regionreform som ble vedtatt av Stortinget i 2017. Hva kalles folk fra? Innbyggernavn er mer eller mindre faste betegnelser på personer fra et bestemt område. Noen steder har man mer enn ett innbyggernavn, mens andre steder finnes det ikke noe egentlig innbyggernavn, og man bruker i stedet sammensetninger med for eksempel -kvinne, -mann, -borger eller -folk.

Hvilke kommuner er Grenland?

I dag brukes betegnelsen bl. a. av kommunene Skien, Porsgrunn, Bamble, Kragerø, Drangedal og Siljan om deres interkommunale samarbeid Grenlandssamarbeidet. I andre sammenhenger omfatter Grenland de fire kommunene Skien, Porsgrunn, Bamble og Siljan. Hvor mange bor i Osloregionen? Det sammenhengende byområdet Oslo strekker seg over ni kommuner og har 1 036 059 innbyggere (2020). Området Stor-Oslo er definert i stortingsmeldingen Storbymeldingen fra 2002–2003.

Dessuten, hva het oslo før 1624?

Christiania var navnet på Oslo fra 1624 til 1924. Etter bybrannen i det gamle Oslo i 1624 anla Christian 4 en ny by, og han flyttet den i ly av Akershus festning på den andre siden av Bjørvika. Navnet ble skrevet Christiania frem til slutten av 1800-tallet. Hva kan man finne på i Oslo? De mest populære attraksjonene i Oslo

  1. Fram Museum. 6 195. Temamuseer • Historiske museer.
  2. Vikingskipshuset. 9 950. Temamuseer • Historiske museer.
  3. Norsk Folkemuseum. 3 763.
  4. Vigeland Park. 5 274.
  5. Den Norske Opera & Ballett. 5 997.
  6. Oslo Fjord. 2 813.
  7. Holmenkollen Ski Museum. 4 335.
  8. Kon-Tiki Museet. 3 318.

Hva å se i Porsgrunn?

Porsgrunn

  • Mule Varde.
  • Gea Norvegica Unesco Global Geopark.
  • Galleri Gruppe 9, BREVIK.
  • Geopark besøkssenter.
  • Krystallhuset i Brevik.
  • Østre Porsgrunn Kirke.

By Calvo

Hvilket språk snakker de i Svalbard? :: Hvor snakker man vestnorsk?
Nyttige lenker