Hjem > K > Kan Man Slette Meldinger På Imessage?

Kan man slette meldinger på imessage?

I en meldingssamtale holder du på meldingsboblen eller vedlegget du vil slette. Trykk på Mer. Trykk på Papirkurv. og deretter på Slett melding.

Les mer

Kan man slette meldinger man har sendt?

Metode 1: Slett en enkelt tekstmelding på Android

Start Meldinger-appen, åpne meldtråden inneholder SMS-en for å slette. Trinn 2. Hold den uønskede tekstmeldingen og trykk på "Papirkurv" -ikonet eller "Slett". Hvis du blir bedt om det, trykker du på "Slett" for å bekrefte det.
Ta dette i betraktning, hvor er arkiv på messenger? Når du arkiverer en samtale, skjules den fra innboksen din til neste gang du chatter med den personen. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i Chatter. Trykk på Arkiverte chatter.

Hvordan bytte Messenger konto?

Slik legger du til en ny konto:

  1. Øverst til venstre i Chatter trykker du på profilbildet ditt.
  2. Trykk på Bytt konto.
  3. Trykk på Legg til konto, oppgi informasjonen din og trykk på LOGG INN.
Du kan også spørre hvordan logge ut av en konto på messenger? Logg av Facebook Messenger ved hjelp av Facebook Desktop-versjonen
  1. Velg Sikkerhet og innlogging alternativet fra venstre sidefelt.
  2. På høyre rute ser du en seksjon merket som Hvor du er logget inn. Den viser alle enhetene som bruker Facebook-kontoen din.

Også, kan man ha facebook uten messenger?

Det er ikke slik at du trenger å være pålogget det sosiale mediet for å snakke med vennene dine på Messenger, det går fint an uten. Du kan også deaktivere Facebook-kontoen og fremdeles ha tilgang til Messenger-kontoen og fortsette samtalen der som vanlig. Hva betyr Forsvinningsmodus på Messenger? I tillegg skriver selskapet at de oppdaterer Messengers forsvinningsmodus, en funksjon som gjør at meldinger sletter seg selv når appen blir lukket. Nå blir det mulig å velge hvor lang tid det tar før meldingen slettes, alt fra fem sekund og opp til ett døgn, skriver Facebook.

Hva betyr Forsvinningsmodus?

Forsvinningsmodus lar folk i en chat sende hverandre meldinger, bilder, videoer og annet innhold som forsvinner når de forlater chatten og etter at de har sett alle meldingene. Hvordan se noe på Messenger uten at den andre ser d? Facebook

  1. Åpne Messenger-appen (men ikke gå inn på selve meldingen).
  2. Sett deretter telefonen i flymodus, men ikke lukk Messenger-appen når du gjør det – bare svei opp nederst på skjermen for å få opp verktøysfeltet, og sett på flymodus derfra.
  3. Nå kan du gå inn og lese meldingen.
  4. Når du har lest, lukker du appen.

Kan man slette en Messenger beskjed?

For å slette meldingen må du først åpne chatteboblen. Ved siden av meldingen du har skrevet i en samtale er det tre ikoner: en for emoticons, en for å dele, og en med tre vertikale prikker. Klikk på disse prikkene, så får du opp flere valg. Her kan du velge å klikke på «Fjern», så slettes meldingen.

By Schulz

Hvordan fjerne aktive fra Messenger? :: Hvordan slette en Gruppechat på Messenger?
Nyttige lenker