Hjem > H > Hva Betyr Å Skjule Historien På Instagram?

Hva betyr å skjule historien på Instagram?

Hvis du skjuler historien til en person, ser du ikke historien øverst i oppdateringen. Å skjule noens historie er ikke det samme som å slutte å følge dem eller skjule profilen deres. Innleggene deres vil dukke opp i oppdateringen din.

Les mer

Også, hvordan skjule venner på messenger?

Slik skjuler du andres historier fra Messenger-innboksen din:

  1. Trykk på Personer helt nederst.
  2. Trykk på historien til vennen din, og deretter på
  3. Trykk på Skjul historien til [navnet på vennen din].
Derav, hvordan fjerne skjule historie på instagram? Trykk på øverst til høyre, og trykk deretter på Innstillinger. Trykk på Personvern og trykk deretter på Historie. Trykk på antall personer ved siden av Skjul historie fra. Velg de personene du ønsker å skjule historien din for, og trykk deretter på Ferdig (iPhone) eller trykk tilbake øverst til venstre (Android).

Følgelig, kan man se hvem som har sett my story?

For å se hvem som har sett Min Story eller har tatt et skjermbilde …

  • Gå til profilen din.
  • Trykk på "Min Story" for å se den.
  • Sveip opp ☝️
Følgelig, hvordan se hvem som har sett historie? Hvis du vil se hvem som har sett historien din, åpner du historien og sveiper oppover på skjermen. Da ser du både antallet og Instagram-brukernavnene på de personene som har sett hvert bilde eller hver video i historien din.

Hvordan se hvem som har sett innlegg på Facebook?

En Sett av-status vises ved siden av hvert innlegg for å vise hvor mange gruppemedlemmer som har sett det. Trykk på Sett for å finne ut hvem som har sett det. Alle som kan vise gruppeinnlegget, vil se Sett av-statusen. Dessuten, kan folk se at jeg har vært inne på deres instagram? Bare du kan se på hvem som har sett historien din." Etter det vi vet så er det ikke mulig å se hvem som har tatt skjermbilder av bildene dine på verken Instagram eller Facebook. Apper som påstår at de kan vise deg hvem som har besøkt profilen din og hvem som har blokkert deg er nok derfor ikke til å stole på.

Hvem ser på min FB profil?

Hvis du spør Facebook, sier sosiale medier giganten kategorisk: “Nei, Facebook lar deg ikke spore hvem som ser på FB-profilen din. Tredjepartsapper kan heller ikke tilby denne funksjonaliteten. Hvis du kommer over en app som hevder å tilby denne muligheten, vær så snill rapporter appen. Og et annet spørsmål, kan folk se at jeg har vært inne på deres linkedin? Du kan kontrollere hvem som kan se om du har sett på profilen deres ved å oppdatere alternativene dine for profilvisning fra siden Innstillinger og personvern. Slik får du tilgang til innstillingen for profilvisning: Klikk på Meg-ikonet øverst på startsiden på LinkedIn.

Hvordan legge ut min historie på Instagram?

1. For å lage en ny story, går du inn på Instagram og trykker på profilbildet ditt øverst i venstre hjørne. Da kommer du til en kameraskjerm. Herfra kan du enten laste opp et bilde eller en video du allerede har tatt, eller ta et nytt bilde/video med kameraet på Instagram.

By Cortney Guillotte

Hva er en web browser? :: Hvordan fjerne story fra Facebook?
Nyttige lenker