Hjem > H > Hva Er Forskjell På Xs Og Xr?

Hva er forskjell på XS og XR?

Den har to vesentlige forskjeller som skiller den fra XS-modellene: skjermen og hovedkameraet. I stedet for et «Super Retina» OLED-panel, har XR det som Apple selv omtaler som den mest avanserte og mest fargekorrekte LCD-skjermen på markedet.

Les mer

Hva står iPhone XR for?

Likevel så kommer Schiller med en beskrivelse av hva s- og r-bokstavene betyr for han: – Jeg elsker biler og ting som går fort, og r og s er begge bokstaver som brukes til å betegne sportsbiler som er ekstra spesielle, sier han med et smil til journalisten i Engadget. Hva er best iPhone XR eller XS? Dette avhenger av hva du setter pris på i en telefon. Hvis du fokuserer på pris, langvarig batteri eller et fargerikt design, så velg iPhone XR. I tilfelle du vil ha en smarttelefon med en høyoppløselig skjerm og et dobbelt bakkamera, velg heller iPhone XS.

Er iPhone XR og XS like store?

Rent størrelsesmessig er iPhone Xr litt større enn iPhone Xs, og betydelig større enn tidligere iPhone-modeller, som iPhone 8. Dette gjør valget litt vanskeligere for dem som vil ha en ny iPhone, men vegrer seg for større mobiler. Folk spør også hvor stor skjerm har iphone xr? Skjermen på iPhone XR har avrundede hjørner som følger de myke linjene i designen. Disse hjørnene er innenfor rektangelet som brukes som mål. Målt som et rektangel er skjermen 6,06 tommer diagonalt (den faktiske synlige skjermflaten er mindre).

Ta dette i betraktning, hvor mange cm er en iphone xr?

Høyde (cm)15.09
Bredde (cm)7.57
Dybde (cm)0.83
Vekt (g)194
Er iPhone XR vanntett? «Nye iPhone XR har et lekkert, nytt design i glass og aluminium i samme kvalitet som benyttes i romfartsindustrien, den er støv- og vanntett (IP67), har batteri som varer hele dagen og leveres i seks lekre finisher.

Dessuten, når kom iphone xs ut?

iPhoneLansert medLanseringsdato
iPhone 8 / 8 PlusiOS 1122. september 2017
iPhone XiOS 11.0.13. november 2017
iPhone XS / XS MaxiOS 1221. september 2018
iPhone XRiOS 1226. oktober 2018
Når kom iPhone 11 ut? iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max er smarttelefoner utviklet av Apple og lansert av Tim Cook 10. september 2019 under en presentasjon i Apple Park. Telefonene kom i salg 20. september 2019.

Derav, hvilken iphone er best 2021?

#1) iPhone 12 Pro Max

Hvis du ønsker det beste av det beste når det gjelder ytelse, kamerateknologi og batterilevetid, er iPhone 12 Pro Max den du bør gå etter. De iPhone 12 Pro Maks er Apples dyreste og mest avanserte modell.

By Armitage

Hva betyr Pakk ut filer? :: Hva er Bromodus Telia?
Nyttige lenker