Hjem > H > Har Instagram Fjernet Likes?

Har Instagram fjernet likes?

Instagram fjerner likes. Vel, 'skjuler' er nok mer riktig. For vi skal heldigvis få fortsette å like bilder, men antall likes (eller videoavspillinger) vil ikke være synlige under bildet lenger.

Les mer

Deretter, hvordan se andres likes på instagram?

Se hvilke bilder andre liker

Når du går inn på Instagram, kommer du direkte til nyhetsfeeden der alt andre har lagt ut dukker opp. For å se hva andre har likt og kommentert, trykk på hjertet nederst, nesten helt til høyre på skjermen. Så trykker du på «Følger» øverst til venstre på skjermen.
Tilsvarende, hvordan skjule hva man liker på facebook? Hvordan skjule antall likes på Facebook -innlegg

  1. Logg på Facebook -kontoen din fra hvilken som helst nettleser.
  2. Deretter, i øvre høyre hjørne, Klikk på rullegardinpilen.
  3. Klikk på alternativet fra rullegardinmenyen (Innstillinger og personvern) å nå Innstillinger og personvern.

Man kan også spørre hvordan skjule mine likes på instagram?

Før du deler et innlegg, trykker du på Avanserte innstillinger nederst. Trykk på eller ved siden av Skjul antall likerklikk og visninger for videoer eller Skjul antall likerklikk for bilder for å slå denne innstillingen på eller av. Hvem kan se mine likes på Instagram? Hvem kan se at jeg liker et bilde, eller at andre liker bildet mitt på Instagram? Når du liker et bilde, er det synlig for alle som kan se innlegget. Følgerne dine kan også se brukernavnet ditt under et bilde du har likt, uansett hvor mange likerklikk det har (f.

Når forsvinner likes på Instagram?

Ja, når du har blokkert noen, fjernes brukerens likerklikk og kommentarer fra bildene og videoene dine. Når fjerner Instagram likes i Norge? Torsdag kveld har Instagram fjernet visning av likerklikk og videovisninger i feeden på verdensbasis. Men ikke for alle brukere. Fordelt over hele 730-redaksjonen er det bare et par kontoer som ikke kan se antall likes på andres innlegg. På poster med mye engasjement står det dog «likt av x og tusenvis av andre».

Følgelig, kan noen se hva jeg søker på instagram?

Bare du kan se på hvem som har sett historien din." Etter det vi vet så er det ikke mulig å se hvem som har tatt skjermbilder av bildene dine på verken Instagram eller Facebook. Apper som påstår at de kan vise deg hvem som har besøkt profilen din og hvem som har blokkert deg er nok derfor ikke til å stole på. Så, kan andre se min aktivitet på instagram? Instagram følger på

Det har nå også blitt mulig på Instagram. Dermed kan du, via tjenestens meldingsfunksjon, se når andre sist var aktive på tjenesten, eller om de er inne på Instagram akkurat nå. Og vice versa; altså at de kan overvåke din aktivitet.

Kan man skjule noen på Instagram?

Slik bruker du funksjonen

Mute-funksjonen skal dukke opp når man klikker på de tre prikkene i høyre hjørne over personens bilde. Herfra skal du kunne velge om du vil skjule personens bilder, stories eller begge deler.

By Meng Dargatz

Hvordan dele hele innlegg på Facebook? :: Hva betyr det å reagere på Facebook?
Nyttige lenker