Hjem > K > Kan Man Sette Inn Penger På Post I Butikk?

Kan man sette inn penger på post i butikk?

Det eneste man ikke lenger kan gjøre i postfilialen, er å ta ut og sette inn penger. Det må man gjøre på butikker som Kiwi, Meny og de fleste Spar- og Jokerbutikker, forklarer Spiten. I dag kan du ta ut penger på butikken mens du handler, gitt at det er nok penger i kassa og du kjøper noe.

Les mer

Følgelig, hvor kan man veksle inn kronestykker?

Norges Bank veksler KUN utgåtte sedler og mynter. Noen veksles gebyrfritt, mens for andre pålegges et gebyr per vekslingsrunde. Norges Bank veksler IKKE gyldige sedler eller mynter. Norges Bank veksler inn til pålydende verdi. Kan man Vippse på Kiwi? I dag har butikkene våre betalingsterminaler fra leverandøren Nets som ikke har løsning for Vipps mobilbetaling. Vi er i gang med å bytte betalingsterminaler i butikkene våre, som muliggjør enda flere betalingsformer enn i dag.

Hvilke butikker er med i NorgesGruppen?

NorgesGruppen er et landsdekkende handelshus med kjedekonsepter som KIWI, MENY, Joker, SPAR, Mix, Jafs, Deli de Luca med flere, i tillegg til det nasjonale grossistselskapet ASKO. I forhold til dette, hva regnes som innskudd? Bankinnskudd vil si plassering av penger i bank. Bankinnskudd er de pengene bankene mottar av fysiske og juridiske personer. Bankinnskudd er en type finanskapital som virksomheter kan ha. Bankinnskudd, altså å plassere penger i bank, er en av de sikreste måtene å forvalte midler på og det gir renteinntekter.

Er femtilappen gyldig?

– De gamle 50- og 500-lappene er ikke gyldige som betalingsmiddel lenger. Imidlertid kan våre kunder sette de inn på konto via våre innskuddsautomater frem til . Etter det vil de gamle sedlene måtte sendes inn til Norges Bank, sier Siv Stenseth, konserndirektør for kommunikasjon i SpareBank 1 Østlandet. I forhold til dette, hvor lenge kan man veksle inn gamle 1000 lapper? DNBs innskuddsautomater vil fortsette å ta imot både gamle 1000-lapper, gamle 500-lapper og gamle 50-lapper fram til 1. september 2021.

Følgelig, kan man bytte inn gamle 1000 lapper?

Selv om enkelte banker (f. eks. via sine innskuddsautomater) og butikker fortsatt vil ta imot den gamle utgaven av 1000-kronesedlene, er det bare Norges Bank som er forpliktet til å ta imot gamle sedler. Nå som gammel 1000-kroneseddel utgår, er hele seddelserie utgave sju utgått. Hvor mye penger kan man ha hjemme? Bankenes sikringsfond er et fond som garanterer for innskudd inntil to millioner kroner, inklusive renter, i alle norske banker. - Det betyr at du som bankkunde får igjen inntil to millioner selv om det skulle skje noe med banken.

Folk spør også hva er vekslingsgebyr?

Ofte vekslingsgebyr på 50 kroner

Dersom du likevel skal veksle, må du huske at det kun er utenlandske sedler du kan få norske kroner for, ikke mynter. Noe valuta som kun finnes i ett eller få land kan også være vanskelig å veksle tilbake.

By Marsha Rishiraj

Hvordan lage rullegardinliste i Word? :: Hvordan få hengende innrykk i Word?
Nyttige lenker