Hjem > H > Hva Er Posten Servicepakke?

Hva er Posten servicepakke?

Det er en klimanøytral fraktmetode som velger tog fremfor bil der det er mulig, og vi kompenserer for restutslipp gjennom kjøp av CO2-kvoter. Mottaker henter selv på angitt utleveringssted, men kan ved hjelp av ulike tilleggstjenester både få pakken levert hjem eller endre til et annet utleveringssted.

Les mer

Deretter, hvordan fungerer betaling via posten no?

Pakke som mottaker skal betale for

Skal du sende en pakke i Norge og ønsker sikker innbetaling fra den som mottar pakken, kan du sende Norgespakke™ med postoppkrav. Beløpet er på kontoen din inntil fem virkedager etter innbetaling.
Hva koster det å sende brev med sporing?

VektPris
0–350 g115,–
351–1000 g175,–
1001–2000 g275,–

Ta dette i betraktning, hva klokka kommer posten?

Du velger hvilken dag du vil ha pakken, og den leveres hjem på døren mellom kl. 17.00 og 21.00 i byer og tettsteder*. For resten av landet skjer leveringen mellom kl. 08.00 og 17.00. Deretter, hvordan sende norgespakke? Slik sender du pakken:

  1. Pakk inn det du skal sende. Om du ikke har en eske eller gråpapir, kan du kjøpe emballasje på Posten.
  2. Bruk en kjøkkenvekt til å veie pakken.
  3. Registrer pakken og betal på nett, skriv ut adresselappen, og fest den på pakken.
  4. Lever pakken på Posten.

Deretter, kan man sende pakker til postkontor?

Skal du sende en pakke, kan den leveres inn på Posten. Om du ønsker at den skal bli sendt samme dag, er det viktig å levere pakken før innleveringsfristen som gjelder for det aktuelle innleveringsstedet. Hvordan fungerer post i butikk? Det er ikke vanskelig å sende post i butikk. Privatpersoner kan sende pakker selv i alle butikker som har PostNord-tjenester. Det eneste du trenger å gjøre er å bruke tjenesten på nettsidene før du kommer til innleveringsstedet. Det er enkelt å sende og motta pakker med PostNord.

Hvordan fungerer oppkrav?

Postoppkrav er en betalingsmåte man kan velge når man sender pakker i posten. Det fungerer ved at sender betaler porto og et gebyr for postoppkravet, og deretter skriver de inn kontonummer og en sum på pakken. Når pakken kommer frem til mottaker må mottaker betale denne summen for å kunne hente pakken. I forhold til dette, når mottaker skal betale porto? Postoppkrav er en type post som brukes mye av personer som kjøper ting på internett. Selve konseptet med postoppkrav fungerer enkelt nok ved at du sender en pakke, skriver på summen mottakeren må betale for å få pakken, og får pengene rett på konto når mottakeren henter pakken.

Hva koster Norgespakke med sporing?

Vekt inntilPris på posten.noPris på Posten
10 kg210,–281,–
25 kg310,–391,–
35 kg380,–471,–
Håndteringstillegg for sendinger: – uten ytre emballasje – i rulleform – med lengde over 120 cm, bredde over 60 cm og/eller høyde over 60 cm.149,–149,–

By Aronoff

Hvordan kan jeg sende en pakke? :: Hvordan leveres norgespakke?
Nyttige lenker