Hjem > H > Hva Kan Du Gjøre Med Chromecast?

Hva kan du gjøre med chromecast?

Chromecast er en liten strømmeenhet du plugger inn i HDMI-inngangen på TV-en din, og setter opp med en mobil-app. Den gjør at du kan sende alt innhold der du finner -symbolet til TV-en din fra enheten du bruker – enten det er smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen din.

Les mer

Når kommer chromecast with Google TV til Norge?

På Twitter skriver Michele Turner, seniordirektør for Googles smarthusavdeling, at Sverige kommer i bølge to for lanseringen, som er i juni 2021. Dersom Norge er i samme pulje, betyr det i så fall åtte måneder ventetid for norske kunder. Dessuten, hvorfor får jeg ikke opp chromecast ikonet? Hvis Chromecast-enheten din er oppført, er den koblet til samme nettverk som Android-enheten. Hvis Chromecast-enheten din ikke er oppført, kan den være koblet til et annet nettverk enn Android-enheten. Gå til Googles brukerstøtte for å få hjelp til å bytte nettverk.

Hvorfor får jeg ikke koblet til Chromecast?

Om Chromecast ikke klarer å koble seg til nettet, må du gjøre en feilsøking. Det første og enkleste steget er å gjøre en omstart av Chromecast via Google Home-appen. Om dette ikke fungerer kan løsningen være å resette Chromecast tilbake til sine opprinnelige innstillinger. Angående dette, hvordan bruke chromecast med mobilnett? Last ned Chromecast-appen på telefon nummer to (Last ned her: iPhone, Android) Kjør Chromecast-appen på telefon nummer to. Følg instruksjonene, pass på at du kobler Chromecasten til nettet som deles fra telefon nummer én. Nå trenger du ikke telefon nummer to lenger.

Hvordan koble Samsung tlf til TV?

SmartThings-appen

SmartThings er appen som kobler sammen Samsungs smarte produkter, som mobilen og Samsung TV. Har du en Samsung-mobil, er appen antakelig allerede installert fra start, men du kan enkelt laste den ned fra Google Play eller App Store.
Derav, hvordan koble til iphone til tv? Vis iPhonen på Apple TV eller en smart-TV

  1. Åpne Kontrollsenter på iPhonen.
  2. Trykk på , og velg deretter Apple TV-enheten eller en AirPlay 2-aktivert smart-TV som avspillingsmål. Hvis en AirPlay-kode vises på TV-skjermen, oppgir du koden på iPhone.

Hvordan caste fra iPhone til TV?

Strøm video fra iPhone, iPad eller iPod touch til en TV

  1. Koble enheten til samme Wi-Fi-nettverk som Apple TV-en eller den AirPlay 2-kompatible smart-TV-en.
  2. Finn videoen du vil strømme.
  3. Trykk på AirPlay .
  4. Velg Apple TV-en eller den AirPlay 2-kompatible smart-TV-en.
Og et annet spørsmål, kan jeg se tv med mobilt bredbånd? Ønsker du både TV og internett på hytta, kan det lønne seg å gå for trådløst eller mobilt bredbånd. Da kan dere både surfe på internett og strømme så mye TV dere vil. Og hele familien kan koble seg på, uten å bruke opp data på mobilen.

Kan man bruke Apple TV uten nett?

Prøv å koble Apple TV-enheten direkte til ruteren, eller til et kabel- eller DSL-modem med en Ethernet-kabel. Apple TV kan kobles til internett trådløst eller med kabel. Når du bruker en Ethernet-kabel, bruker Apple TV automatisk den tilkoblingen i stedet for Wi-Fi-nettverket.

By Ezmeralda Tatsak

Kan man laste ned filmer på Viaplay? :: Hvordan se TV via internett?
Nyttige lenker