Hjem > H > Hva Betyr Byttet I Ny Swap Enhet?

Hva betyr byttet i ny SWAP enhet?

Når man utfører en reparasjon i form av en utbytteenhet, er det bare selve enheten som blir byttet ut. Du får altså ikke et nytt produkt, men en ny enhet. Det betyr at ladere, kabler og annet tilbehør som følger med når du kjøper et nytt produkt i butikken, ikke vil følge med utbytteenheten.

Les mer

Hva skjer med SWAP telefonene?

Har du hatt SWAP i minst 12 måneder, kan du fritt bytte til en ny mobil - uten å måtte betale noe mer for den gamle når du oppretter en ny SWAP-avtale på 24 måneder. – Vi tar ansvar for den gamle telefonen din, og selger den videre til land utenfor Norden. Følgelig, kan man ha flere swap avtaler? Noe annet du bør være obs på, er at du kan ha én SWAP-avtale registrert per mobilnummer, men inntil seks SWAP-avtaler totalt. SWAP forutsetter et FRIHET, Yng, U18- eller U11-abonnement. Ved bytte av mobil må du inngå ny SWAP-avtale på 24 mnd. og levere inn din gamle mobil.

Også, hva dekker swap?

Når du kjøper mobil med SWAP får du skjermforsikring inkludert. Nå får du i tillegg SWAP Plussforsikring inkludert de to første månedene, og du kan senke skuldrene i visshet om at mobilen din er forsikret mot alle skader, uhell og tyveri. Etter 2 måneder er prisen 99,- per måned. Tilsvarende, hvorfor ikke velge swap? Men tilbudene er slett ikke billige over tid. Mobilen du betaler på vil ikke være din før det har gått 24 måneder, selv om du i teorien eier denne fra dag én – så lenge du betaler ut hele summen for telefonen. Skulle du bytte denne inn i en ny telefon etter 12 måneder, vil du få en ny periode på 24 måneder å betale på.

Folk spør også hvordan avbestille telenor?

Ring oss på 915 09000 hvis du ønsker å avslutte din SWAP-avtale. Man kan også spørre hvordan si opp abonnement telenor? Oppsigelse av abonnement

Du kan si opp ved å ringe oss eller sende oss en e-post via våre kontaktskjema. Trykk på linken under for å se ofte stilte spørsmål om oppsigelse.

Folk spør også hvordan skrive en oppsigelse av abonnement?

I oppsigelsen skal det fremkomme deres firmanavn, organisasjonsnummer, kundenummer og eventuell avtaleperiode hvis dere har kjennskap til det. Be alltid om å få en skriftlig bekreftelse på at oppsigelse er mottatt og at de bekrefter dato for når avtaleperioden løper ut. Så, hva gjelder swap pluss forsikring? Dette er SWAP Plussforsikring

Når du kjøper mobil med SWAP får du skjermforsikring inkludert. Nå får du i tillegg SWAP Plussforsikring inkludert de to første månedene, og du kan senke skuldrene i visshet om at mobilen din er forsikret mot alle skader, uhell og tyveri. Etter 2 måneder er prisen 99,- per måned.

Du kan også spørre hvordan pante mobil?

Stikk innom butikken, pant den gamle mobilen og hent den nye.

By Kerek

Hvordan skrive tekst på Bilder iPhone? :: Kan man avbryte SWAP?
Nyttige lenker