Hjem > H > Har T-We Problemer?

Har t-we problemer?

Vi har for øyeblikket en feil med T-We tjenestene og T-We appen. Direkte tv fungerer som vanlig. Vi undersøker saken og oppdaterer denne posten fortløpende så snart vi har mer informasjon.

Les mer

Er Canal Digital og Telenor det samme?

Alle norske TV-kunder hos Canal Digital kabel (og fiber) blir nå kunder hos Telenor. Totalt dreier det seg om rundt 550.000 kunder. – Nå får vi samlet både TV, bredbånd og mobil under samme merkevare, sier Birgit Bjørnsen, leder for TV i Telenor. Canal Digital-merkevaren vil dog leve videre, via Canal Digital satelitt. Hvordan pare fjernkontroll Telenor? Koble til fjernkontroll

Hold ny fjernkontroll nær boks (ca. 50 cm). Trykk på MENU og OK fram til det begynner å blinke i tasten Av/På Decoder (øverst til venstre på fjernkontrollen). Slipp opp knappene når det slutter å blinke.

Hva gjør jeg når fjernkontrollen ikke virker?

Hvis fjernkontrollen ikke virker som den skal på grunn av dårlig batterikontakt eller statisk elektrisitet, kan problemet løses ved å nullstille fjernkontrollen. Ta ut batteriene fra fjernkontrollen. Trykk på strømknappen på fjernkontrollen i tre sekunder. Sett inn nye batterier i fjernkontrollen. Dessuten, hvordan koble til ny fjernkontroll t we? Programmere fjernkontrollen

  1. Skru på TV-en og T-We-boksen.
  2. Hold talltastene [1] og [3] samtidig inne i tre sekunder til det begynner å lyse rundt [Av/på TV]-tasten. Fjernkontrollen er nå i programmeringsmodus.
  3. Hold [Av/på TV]-tasten inne på fjernkontrollen til TV-en slår seg av.
  4. Slå av dekoderen.

Du kan også spørre hvorfor funker ikke t-we?

Mobilnummeret til eier av abonnementet må være registrert i våre systemer. Internettforbindelse via mobilnett eller WiFi. Kun for T-We app: Hvis du vil ha tilgang til innhold som er låst til hjemmet, må du også ha en T-We Boks oppkoblet på samme nettverk. Dette vil ikke være tilgjengelig på t-we.no. Også, er t-we nede? Vi har for øyeblikket en feil med T-We tjenestene og T-We appen. Feilsøking pågår. Vi beklager ulempene dette måtte medføre. Ca 21:00 oppsto det dessverre feil på innloggingen for mange av våre kunder som bruker T-We appen.

Hvordan restarte en dekoder?

Øverst i Innstillinger finner du teknisk info om din dekoder. Dette kan være nyttig om du skulle få behov for å ta kontakt med Kundeservice eller om du må restarte dekoderen. Bla deg nedover til Start dekoderen på nytt og trykk OK. Trykk OK på nytt for å bekrefte, og dekoderen slår seg automatisk av og starter på nytt. Angående dette, hva heter canal digital nå? Det som er nytt er at vi kan nås på allente.no, og du vil se at vi har byttet ut Canal Digital med Allente.

Dessuten, hva het canal digital før?

Den tidligere kabel-TV-virksomheten (Canal Digital Kabel - CDK) ble fra oktober 2018 formelt en del av merkevaren Telenor Norge, etter å ha vært skilt ut i separat selskap i en årrekke. Selskapet hadde virksomhet i Norge, Canal Digital AB Sverige, Canal Digital Danmark og Canal Digital Finland.

By Jeffie

Hvordan installere macOS på nytt? :: Hvordan Reset Flowstop?
Nyttige lenker