Hjem > K > Kan Man Trekke Seg Fra Et Bud På Finn?

Kan man trekke seg fra et bud på FINN?

Aksept: – Kjøper kan ikke trekke tilbake et tilbud dersom selger har akseptert. Eller omvendt. Da er man juridisk forpliktet til å gjennomføre.

Les mer

Også, hvor mye koster det å legge ut annonse på finn?

Antall annonserPris pr. annonse
0 - 59 990 kr
6 - 108 990 kr
11 - 207 990 kr
21 - 506 990 kr
Også, hvordan endre schibsted konto? For å endre din personlige informasjon kan du enten gå inn via nettsiden du har konto hos eller gå direkte til Schibsted. Velg “Endre profil” for å endre informasjonen om deg. Når du er ferdig velg “Lagre endringer”.

Har blitt svindlet hva gjør jeg?

Har du blitt utsatt for svindel? Det er viktig at du anmelder forholdet til politiet så fort som mulig. På internett forsvinner spor fort. En god start på etterforskningen kan bety mye for saken din. Hvordan unngå å bli svindlet FINN? Ellers har Gjefsen følgende sikkerhetsråd til deg som er bruker av FINN eller andre nettbaserte butikker/markedsplasser:

  1. Bruk sunn fornuft.
  2. Gjør undersøkelser rundt den du skal handle med.
  3. Ikke forskuddsbetal som kjøper, og vær sikker på at du får pengene dine som selger.
  4. Vær forsiktig med personlige opplysninger.

Deretter, kan man anmelde svindel?

Du må for eksempel møte opp om du vil anmelde:

datakriminalitet. husbråk. svindel, trusler, vold.
Hvordan rapportere falsk nettside? I tillegg til å klage til selger, er det derfor viktig at du også tar kontakt med banken. Dersom du får avslag hos banken kan du klage saken inn for Finansklagenemnda. Du kan også kontakte Forbruker Europa dersom du ønsker råd om hvordan du bør gå frem overfor en utenlandsk nettbutikk.

Hva er avtalebrudd?

Ethvert avvik fra korrekt oppfyllelse av kontrakten vil utgjøre et kontraktsbrudd. Kontraktsbrudd kalles også avtalebrudd eller mislighold. Det kan foreligge kontraktsbrudd i alle kontrakter, alt fra avtalerett til kjøpsrett til arbeidsrett. Kan man angre kjøp på FINN? Generelt er det ingen angrerett som gjelder kjøp mellom privatpersoner, med mindre det er skrevet en avtale. Det beste du kan gjøre her er å prate med selgeren om du ønsker å levere tilbake det du har kjøpt.

Og et annet spørsmål, er budrunde bindende?

Det er viktig å huske at et bud er juridisk bindende. Avtalen er inngått når budet er akseptert innenfor tidsfristen. Jeg anbefaler at man ikke deltar i flere budrunder samtidig. Plutselig ender du opp som eier av to boliger, med alle økonomiske forpliktelser det innebærer, sier Sandmæl.

By Eve Townsand

Hvordan rapportere svindel? :: Hva gjør man når man har blitt hacket?
Nyttige lenker