Hjem > H > Hvorfor Får Jeg Ikke Koblet Til Chromecast?

Hvorfor får jeg ikke koblet til Chromecast?

Om Chromecast ikke klarer å koble seg til nettet, må du gjøre en feilsøking.

  • Det første og enkleste steget er å gjøre en omstart av Chromecast via Google Home-appen.
  • På baksiden av Chromecast-enheten er det en knapp, hold denne ned i minst 25 sekunder.

Les mer

I forhold til dette, hvordan koble chromecast på nytt nettverk?

Utfør en enkel Chromecast Network Switch

  1. Slå på TV-en som er koblet til Chromecast-enheten din, og sørg for at smarttelefonen (eller nettbrettet) er koblet til internett.
  2. Åpne Home-appen på smarttelefonen eller nettbrettet.
  3. Trykk på Chromecast-enheten din.
  4. Trykk på Settings Tannhjul i øvre høyre hjørne.
  5. Trykk på Wi-Fi.
Man kan også spørre hvordan koble chromecast til mobilt nettverk? Last ned Chromecast-appen på telefon nummer to (Last ned her: iPhone, Android) Kjør Chromecast-appen på telefon nummer to. Følg instruksjonene, pass på at du kobler Chromecasten til nettet som deles fra telefon nummer én.

Du kan også spørre hvorfor får jeg ikke castet?

Fremgangsmåte for feilsøking. Koble strømkabelen fra Chromecasten, vent noen sekunder, og koble den til igjen. Vent i noen minutter. Sjekk om enheten vises på listen over enheter du kan caste til. Derav, hvorfor får jeg ikke castet til tv? Hvis du har problemer med å caste video til Android-TV-en din via innebygd Chromecast-funksjonalitet (tidligere kjent som Google Cast), må du sørge for at du bruker den nyeste versjonen av Google Cast-mottakeren.

Og et annet spørsmål, hvorfor finner ikke telefonen chromecast?

Sjekk at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Chromecast-enheten. Åpne Google Home-appen . Trykk på ikonet for Chromecasten du vil starte på nytt. Trykk på Innstillinger Flere innstillinger Start på nytt. Og et annet spørsmål, hvordan bytte nettverk? Endre, legg til, del eller fjern lagrede nettverk

  1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Nettverk og internett. Internett. For å bevege deg mellom de oppførte nettverkene, trykk på et nettverksnavn. For å endre innstillingene for et nettverk, trykk på nettverket.

Hvordan koble opp Chromecast til TV?

Chromecast

  1. Koble den ene enden av USB-strømkabelen til Chromecasten, og den andre enden av kabelen til strømforsyningen. Bruk USB-strømkabelen og strømadapteren som fulgte med i esken, for å få best mulig ytelse.
  2. Koble Chromecasten til en ledig HDMI-inngang på TV-en.
  3. Koble strømforsyningen til en ledig stikkontakt.
Hva er Tilgangspunktisolering? Wi-Fi-nettverkskonfigurasjonen din hindrer enheter i å kommunisere med Chromecast. For å løse dette problemet må du deaktivere isoleringen av tilgangspunktet – også kjent som klientisolering – på ruteren.

Ta dette i betraktning, kan man bruke chromecast på mobilnett?

Det er enkelt å koble mobil til TV. Mobilen kan da brukes som fjernkontroll, og den kan brukes for å velge hvilket innhold som skal streames på TV-en.

By Benoit Kobayashi

Hvordan Fabrikkinstille Google wifi? :: Hvordan tømme cache i Google Chrome?
Nyttige lenker