Hjem > H > Hva Betyr Cellular Apple Watch?

Hva betyr Cellular Apple Watch?

Apple Watch GPS + Cellular

Med GPS + Cellular-modellene av Apple Watch Series 7 og Apple Watch SE med et aktivt mobilabonnement kan du ringe, sende tekstmeldinger og mye mer – uten å ha med iPhonen. Ved å holde inne sideknappen kan du ringe nødetatene hvis du trenger hjelp i utlandet.

Les mer

Og et annet spørsmål, kan man bade i saltvann med apple watch?

Apple Watch Series 2 og nyere kan brukes ved aktiviteter i grunt vann, som å svømme i et basseng eller i havet. Hva er det beste med Apple Watch? Apple Watch er et supert hjelpemiddel for deg som ønsker å nå dine treningsmål. Klokken har innebygd pulsklokke som måler pulsen din under treningsøkten. Dette er et nyttig verktøy når det kommer til å bestemme intensitetsnivået, og gjør målingen av kaloriforbrenning mer nøyaktig.

Deretter, kan ikke åpne kontrollsenter på apple watch?

Åpne eller lukk Kontrollsenter

  • Åpne Kontrollsenter: Sveip opp fra urskiven. Fra andre skjermer, trykker og holder du nederst på skjermen, og sveiper opp. Merk: Du kan ikke åpne Kontrollsenter fra Hjem-skjermen på Apple Watch.
  • Lukk Kontrollsenter: Sveip ned fra øverst på skjermen, eller trykk på Digital Crown.
Hvordan gå tilbake på Apple Watch? Trykk på eller roter Digital Crown

Trykk for å se urskiven eller Hjem-skjermen. Dobbelttrykk for å gå tilbake til forrige app.

Tilsvarende, hva er cellular på ipad?

Hvis du har en iPad-modell med Wi-Fi + Cellular, kan du tegne et mobildataabonnement. Dermed kan du holde deg tilkoblet selv når du ikke har tilgang til Wi-Fi. Tilsvarende, skal det være sim kort i apple watch? 4G-versjonen av Apple Watch Series 4 benytter ikke et fysisk SIM-kort, men såkalt eSIM – embedded SIM. Foreløpig er det kun Telenor og Telia som støtter Apple Watch med eSIM – har du en annen operatør får du altså ikke brukt 4G-funksjonaliteten i Apple Watch.

Hvorfor kan jeg ikke ringe fra mitt Apple Watch?

Kontroller om det finnes oppdateringer for operatørinnstillingene. Sørg for at du har et kvalifisert mobilabonnement fra en operatør som støttes. Du må bruke samme operatør* på iPhone og Apple Watch, og du må være på operatørens nettverk når du konfigurerer mobilnett på klokken. Så, hvordan bade med apple watch? Svøm med Apple Watch

  1. Åpne Trening-appen.
  2. Rull til Svømming i basseng eller Svømming i åpent vann.
  3. Trykk for å starte treningsøkten, eller trykk på Mer-knappen.
  4. Når du skal svømme i basseng, vrir du på Digital Crown for å angi bassengets lengde.
  5. Vent på nedtellingen, som tar tre sekunder.

Hvor mange grader tåler Apple Watch?

Apple Watch er konstruert for å fungere best i omgivelsestemperaturer mellom 0 og 35 °C og bør oppbevares i en omgivelsestemperatur mellom -20 og 45 °C. Apple Watch bør for eksempel ikke ligge i solen uten tilsyn i lange perioder eller etterlates i bilen på varme dager.

By Rosanna Okumura

Hvor mye tåler Apple Watch? :: Hvordan regne dm?
Nyttige lenker