Hjem > K > Kan Man Laste Ned Fra Sumo?

Kan man laste ned fra Sumo?

Hos oss kan du nemlig laste ned innhold på alle Apple og Android nettbrett og smarttelefoner. Du kan da laste ned de filmene, seriene og programmene du ønsker å ta med deg på ferie – og du får da sett alt du skulle ønske helt uten Internett!

Les mer

Så, blir logget ut av tv 2 play?

Logg inn på vår nettside tv2play.no med brukernavn og passord. Trykk på navnet ditt/profilikonet, og velg Konto. Vi anbefaler først å endre brukernavn og/eller passord. Knappen Endre passord ligger oppe ved e-postadressen. Tilsvarende, hvor mye koster tv 2 sumo i måneden? Hva er den nye prisen etter 15. april? Ny pris for månedsabonnement er 399 kr i måneden.

Er TV 2 Play og TV 2 Sumo det samme?

Strømmetjenesten gikk opprinnelig under navnet TV 2 Sumo, men i 2021 skiftet det navn til TV 2 Play. Dette skjedde som en del av at TV 2 skiftet grafisk profil og visuell identitet. Derav, kan flere se tv 2 play samtidig? Du kan logge inn på så mange enheter du ønsker, så lenge det er i samme husstand. Med andre ord kan du logge inn med ditt brukernavn og passord på så mange nettbrett, mobiler, PC-er, og TV-er som du ønsker i din egen husstand.

Så, kan jeg se tv2 sumo på tv?

Slik gjør du:

  1. Koble PC/Mac/Android-enhet til samme trådløse nettverk som Chromecast.
  2. Hvis du bruker Google Chrome på PC/Mac må du installere utvidelsen Google Cast.
  3. Finn programmet du vil se, trykk på Chromecast-ikonet i avspilleren, og velg din Chromecast i listen.
Hvordan laste ned filmer på iPhone? Slik laster du ned TV-programmer og filmer på nytt på iPhone, iPad eller iPod touch
  1. Åpne Apple TV-appen.
  2. Trykk på Bibliotek-fanen.
  3. Trykk på filmen eller serien du vil laste ned på nytt. Hvis du bruker Familiedeling, trykker du på navnet til et familiemedlem for å se kjøpene deres.
  4. Trykk på Last ned-knappen .

Hvordan laste ned Viaplay app på pc?

Det er altså ikke mulig å laste ned innhold på PC, Mac, Apple TV eller Smart-TVer per dags dato. Det er også noen få utvalgte filmer og TV-serier som ikke kan lastes ned, selv på mobiler og nettbrett. Dette skyldes at Viaplay kun eier rettighetene til at disse kan strømmes – ikke lastes ned. Følgelig, hvor mange profiler på tv 2 play? Du kan lage opp til fem profiler til sammen.

Hvordan slette TV 2 Play bruker?

Velg valgfri profil (voksenprofil) for å komme til forsiden. Trykk på navnet ditt oppe i hjørnet, og velg Konto. Velg Mine kjøp eller Abonnement og kjøp. Trykk på knappen Stopp abonnement.

By McMillan

Hvordan laste ned dokumenter på Mac? :: Hvordan laste ned en film på Netflix?
Nyttige lenker