Hjem > K > Kan Man Betale Med Kort På Ladestasjoner?

Kan man betale med kort på ladestasjoner?

Over halvparten av personbilene som selges nå, er elbiler. Men det kan være styrete å lade bilen når du ikke er hjemme. På hurtigladestasjonene må elbilister bruke SMS eller laste ned apper fra ulike leverandører. Å betale med kort, som vi gjør over alt ellers, går ikke.

Les mer

Kan man lade med SMS?

Alle kan lade med SMS. Du setter ladekabelen i bilen, og sender deretter SMS til 1960, men kode «ELBIL START» og deretter ladernummer. Ladernummeret er et tall som står ved kontakten på laderen. Hvilke ladestasjoner er billigst?

OperatørMetodePris
Ionity*Alle8,40 kr/kWh
Tesla**Alle2,57 kr/kWh
Ishavsveien***Registrert (App/RFID)4,25 kr/kWh
* = Tilbyr kun 350 kW**= Kun for Tesla-biler. Tilbyr inntil 250 kW.

Deretter, hvordan fungerer elbillading?

Jobben er å ta imot vekselstrøm og transformere, likerette og jevne ut den kan lade batteriet som oftest vil ha 400 volt likestrøm. Strømmen fra likeretteren ledes inn i en kondensator som jevner den ut før den går inn i batteriet. Batteriet forteller så hvor på ladekurven det er, og hvor mye effekt det kan ta imot. Deretter, hvor bestiller jeg ladebrikke? Jeg ønsker å bestille ny ladebrikke

Ny ladebrikke bestilles ved å sende e-post via vårt kontaktskjema. Ny ladebrikke koster 100 kr og blir sendt i posten. Kjøp av ladebrikke krever gyldig medlemskap.

Hva koster det å lade på Ionity?

LadeoperatørBetalingsmåtePris
IonityDrop-in8,40 kr per kWt
Tesla - for Tesla-eiere-2,57 kr per kWt
MerAPP/RFID-brikke1,25 kr per min + 4,25 kr per kWt
MerSMS2,50 kr per min + 4,25 kr per kWt
Ta dette i betraktning, hvordan lade hos circle k? For å registrere deg som kunde, last ned Circle K Charge-appen og følg instruksjonene. Her registrerer du ditt navn, telefonnummer, e-postadresse og kredittkort. Ønsker du ikke å være registrert kunde kan du betale for drop-in-lading på nettet ved å gå til charge.circlekcharge.no eller scanne QR-koden på laderen.

Hvorfor være medlem av Elbilforeningen?

Elbilforeningen jobber hver dag for at du som elbileier skal møte en enklere hverdag. Vi sørger for at elbilistenes stemme blir hørt når viktige avgjørelser skal tas om bilavgifter, elbilparkering, ladestasjoner eller elbilistenes rammebetingelser. Også, hva koster det å være medlem av elbilforeningen? Medlemskapet er personlig og koster kr. 510,– for 12 måneder. Du kan også bestille et ekstra medlemskap for én person i din husstand.

Ta dette i betraktning, hvordan fungerer rfid?

Informasjonen lagres i en brikke og kan leses av, eller skrives til, ved hjelp av lese / skrive stasjoner. Kodebrikker inneholder en fast kode, fixcode, som ikke kan endres av brukeren. Databrikkene inneholder som regel både en fast kode og et minneområde der en selv kan skrive inn den aktuelle informasjonen.

By Eryn Ivery

Hvordan logge trening? :: Hvorfor lader bilen så sakte?
Nyttige lenker