Hjem > H > Hvorfor Kan Jeg Ikke Cast Disney Plus?

Hvorfor kan jeg ikke cast Disney Plus?

Sjekk at Chrome-nettleseren er oppdatert. Sjekk at datamaskinen er koblet til samme Wi-Fi-nettverk som Chromecast-enheten. Cast-ikonet er i overløpsområdet. Hvis du har flere utvidelser i nettleseren, kan det hende cast-ikonet er i overløpsområdet.

Les mer

Så, hvorfor virker ikke discovery plus?

Skulle du få problemer med appen vår på Smart TV bør du sjekke om det finnes en oppdatering til discovery+-appen og operativsystemet til din Smart TV. Hvis dette ikke finnes, prøv følgende: Avinstallér discovery+-appen fra din TV. Koble TV'en fra strømtilførselen i 15 minutter. Ta dette i betraktning, hvorfor får jeg ikke koblet til chromecast? Prøv å restarte Chromecast. Om Chromecast ikke klarer å koble seg til nettet, må du gjøre en feilsøking. Det første og enkleste steget er å gjøre en omstart av Chromecast via Google Home-appen. Om dette ikke fungerer kan løsningen være å resette Chromecast tilbake til sine opprinnelige innstillinger.

Hvordan streame Discovery?

discovery+ app på Android TV

Start App Store og søk etter “discovery+” på din Android TV. Alternativt Klikk her for å installere app. Velg “Last ned” for å installere app. Når du er installert, logger du på med discovery+ legitimasjonen din.
Og et annet spørsmål, hvordan koble disney plus til chromecast? ChromecastDisney

Følg disse trinnene:

  1. Åpne Disney+-appen.
  2. Velg innholdet du vil se.
  3. Velg SPILL AV.
  4. Velg Chromecast-ikonet øverst på skjermen.
  5. Velg strømmeenhet.

Hvorfor får jeg ikke castet?

Fremgangsmåte for feilsøking. Koble strømkabelen fra Chromecasten, vent noen sekunder, og koble den til igjen. Vent i noen minutter. Sjekk om enheten vises på listen over enheter du kan caste til. Hvordan se discovery+ Plus på TV? discovery+ på T-We Boks

  1. Velg Logg inn. Finn discovery+ appen fra TV-menyen og velg Logg inn for å bruke kontoen du har aktivert.
  2. Gå til discoveryplus.com/link.
  3. Logg inn på discoveryplus.com/link.
  4. Skriv inn aktiveringskoden.
  5. Enheten din er paret.
  6. Du er nå innlogget.

Folk spør også hvordan legge til discovery+ på smart tv?

discovery+ app på Samsung Smart TV

Start App Store og søk etter “discovery+” på din Samsung Smart TV. Velg “Legg til hjemmeskjerm” for å installere app. Når du er installert, logger du på med discovery+ legitimasjonen din. Du kan nå streame discovery+ på Samsung Smart TV.
Hvordan komme inn på Discovery Plus? For å logge inn på din telefon/ditt nettbrett:

  1. Åpne discovery+-appen.
  2. Trykk på "Konto"
  3. Trykk på "Logg inn"
  4. Skriv inn ditt brukernavn og passord.

Man kan også spørre hvorfor finner ikke telefonen chromecast?

Sjekk at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Chromecast-enheten. Åpne Google Home-appen . Trykk på ikonet for Chromecasten du vil starte på nytt. Trykk på Innstillinger Flere innstillinger Start på nytt.

By Suh

Hvordan koble til Chromecast på nytt? :: Hvordan streame til Chromecast?
Nyttige lenker