Hjem > K > Kan Man Bestille Legetime Når Man Er 16?

Kan man bestille legetime når man er 16?

Du kan benytte denne tjenesten på vegne av barn mellom 12 og 16 år som du har foreldreansvar for, men med noen begrensninger: Du vil se deres timeavtaler med fastlegen og kommunal helse- og omsorgstjeneste, men ikke timeavtaler fra spesialisthelsetjenesten.

Les mer

Tilsvarende, har arbeidsgiver tilgang til helsenorge?

Kan arbeidsgiveren kreve å få opplysninger om den ansattes helseforhold? Arbeidsgiveren har rett til å kreve en del opplysninger om helse. Dette gjelder for eksempel opplysninger som er nødvendige for å tilrettelegge arbeidsplassen på grunn av helseforhold når du er sykemeldt. Har Nav tilgang til Helsenorge? 1. Oversikt. NAV har på nærmere vilkår rett til å kreve å få innsyn i hele eller deler av pasientjournaler til personer som mottar eller har mottatt støtte fra dem, uten å måtte be om samtykke fra pasienten selv – såkalt etterkontroll.

Du kan også spørre har alle leger tilgang til journal?

Alle har rett til å se journalen sin og alle har rett til å se hvem som har lest journalen sin. Du kan derfor be om dette hvis du ønsker det. Du kan også be om at deler av journalen din kan bli sperret for enkelte helsepersonell. Du kan lese litt mer om innsyn i pasientjournalen din her. Hvordan kan jeg få MinID? Personer som ikke har gyldig norsk D-nummer, kan få utstedt MinID ved personlig oppmøte hos Skatteetaten. Saksbehandler hos Skatteetaten gjennomfører identifikasjonskontroll, oppretter D-nummer og utsteder MinID.

Hvem kan få MinID?

Hvem kan bruke MinID? Alle innbyggere i Norge over 13 år som har et gyldig fødselsnummer eller D-nummer kan bruke MinID. Dette forutsetter at man står oppført med gyldig folkeregistrert adresse. Folk spør også hva er eid difi? ID-porten er en felles innloggingsløsning til offentlige tjenester på internett, og tilbyr sikker innlogging ved bruk av elektronisk ID (e-ID). Om du skal utføre tjenester fra stat og kommune digitalt, må du ha en elektronisk ID for å kunne logge deg inn.

Folk spør også hvordan sende melding til fastlege på helsenorge?

Du kan skrive nye meldinger ved å trykke på «Skriv melding»-knappen. Du kan skrive ny melding til de helsekontaktene du har på helsekontakter-siden. I tillegg kan du sende melding til fastlegen din, dersom vedkommende tilbyr digitale tjenester på helsenorge.no. Når man ikke har BankID? Er du i tvil om du har BankID eller ikke, kontakt bank eller gjør en test her. Kontakt banken din for å få BankID. I mange banker kan du bestille BankID selv i nettbanken.

Hva gjør man med gamle kodebrikker?

- Aldri kast kodebrikken

Om du har BankID påmobil, legg den i en skuff sammen med passet og ta den frem ved "høytidelige" anledninger slik at du husker ditt personlige passord også, sier Steinsland.

By Cormac

Hvordan lærer meg norsk? :: Kan du logge inn på Helsenorge uten BankID?
Nyttige lenker