Hjem > H > Hva Dekker Forsikring På Mobil?

Hva dekker forsikring på mobil?

dekker som hovedregel tingene dine ved brann, tyveri og vannskade. dekker i tillegg fysisk skade på tingene dine hvis du har hatt uhell/uflaks. Når du tenker på å bruke innboforsikringen på mobil, pc eller nettbrett, er det alltid smart å sjekke at det lønner seg med tanke på hva du må betale i egenandel.

Les mer

I forhold til dette, hvor lang garanti er det på iphone?

Produktgarantien din. Apples begrensede garanti dekker iPhone og Apple-merket tilbehør mot produksjonsfeil i ett år fra datoen du kjøpte produktet. Apples begrensede garanti kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerlovgivningen. Kan iPhone 11 være under vann? Både iPhone XS og iPhone 11 Pro er IP68-sertifisert, men 11 Pro skal tåle å ligge opptil 4 meter under vann i 30 minutter, mens XS tåler maks 2 meter.

Kan man bade med iPhone 11?

Han ser det faktum at iPhone har fått IP-grad IP67 som en «forsikring», ettersom det ikke lenger er krise om telefonen faller i vasken. Utover det anbefaler Apple-bloggeren å ikke tøye grensene, og mener man altså bør unngå å legge på svøm med telefonen selv om kapslingsgraden tilsier at den bør tåle det. Tilsvarende, er iphone 11 vann tett? Alle versjonene er vann- og støvtette. Den nye generasjonen er også IP68-sertifisert, noe som betyr at telefonen kan ligge fire meter under vann i 30 minutter uten å ta skade. iPhone 11, den minste og rimeligste modellen, har fått to kameraer på baksiden, mens de to større og dyrere har tre kameraer.

Så, kan man dø av å miste mobilen i badekaret?

Når man får et elektrisk sjokk, er det vanlig at lungene snevres inn og gjør det vanskelig å puste, samt at musklene strammer seg så det blir umulig å fjerne seg fra strømkilden. På denne måten er det mulig å dø av elektrisk sjokk i badekaret, slik som russiske Evgenia i februar i fjor. Hvordan tørke USB port? Ikke stikk noe inn i dem.

  1. Slå av telefonen hvis porten eller ladekabelen er våt. Sett den på et flatt underlag og la den tørke i romtemperatur.
  2. Hvis det er rusk i porten eller ladekabelen, slår du den forsiktig mot hånden med porten ned for å fjerne rusket.

Hvordan tørke Ipad?

Legg enheten i ris

Ris trekker til seg fuktighet, som gjør at de også får ut mye av fukten fra telefonen. Fyll en pose med ris, og legg telefonen nedi. Der skal den ligge i minst 24 timer. Igjen er det veldig viktig å unngå å skru den på før den faktisk har trukket ut vannet.
Du kan også spørre hvordan ødelegge en mobiltelefon? Den mest vanlige måten å ødelegge en mobiltelefon er ifølge undersøkelsen å legge mobiltelefonen på taket av bilen, sette seg inn i bilen og kjøre avgårde. Resultatet er at telefonen faller av taket i høy hastighet og går i knas.

Dessuten, hva skal man gjøre når iphonen ikke lader?

Fjern eventuelt smuss fra ladeporten nederst på enheten. Start iPhone eller iPod touch på nytt. Prøv en annen USB-kabel eller -lader. Sørg for at du har den nyeste versjonen av iOS.

By Raila Baccam

Hvordan Sett inn utkast i Word? :: Hvordan fikse mobilen når den er våt?
Nyttige lenker