Hjem > H > Har Onecall God Dekning?

Har OneCall god dekning?

Vi lover deg dekning i nær 99% av tiden, og i 99% av Norge.

Les mer

Hvem eier NiceMobil?

NiceMobil er en egen merkevare under mobilselskapet ice, og er dermed ikke et helt selvstendig mobilselskap. Kort oppsummert er NiceMobil et enkelt og billigere alternativ for deg som kun trenger ett mobilabonnement - og synes det er fint at alle møtepunkter du har med mobilselskapet ditt er i appen. Er Telenor og Telia det samme? Til tross for at vi har en lang rekke mobilselskaper som tilbyr mobilabonnementer i Norge, deler alle disse på tre, eller i praksis to, mobilnett. Disse er eid av henholdsvis Telenor, Telia og Ice. Telenor sitt mobilnett var Norges første og eneste digitale mobilnett da det ble åpnet i 1993.

Så, hvorfor er talkmore billigere enn telenor?

Som en av de «små» leverandørene, er Talkmore en prisutfordrer til de store norske mobilgigantene som før var Telenor, men nå også Telia. Talkmore er derimot eid av Telenor, så da får du dekning fra samme nettverk, bare alt sammen for vesentlig lavere priser. Hvem har mobilnett i Norge? Det er 3 mobilnett i Norge. Disse drives av Telia, Telenor og ICE.net. På denne siden finner du lenker til dekningskart for hvert av mobilnettene, samt hvilke teleselskaper som benytter de ulike nettene.

Er Ice eid av Telia?

De er kåret til å ha Norges beste nett, så sammen blir det en veldig bra pakke for våre kunder, sier Helgaker. Da Telia kjøpte den norske Tele2-virksomheten i fjor tok Ice over mesteparten av mobilnettet Tele2 hadde bygget ut i Norge, samt bedriftsoperatøren Network Norway. I forhold til dette, hva er ice sitt eget nett? Vi bygger ut vår egen ice+ dekning hver dag, og har i dag 94% befolkningsdekning. Der vi enda ikke har bygget eget nett får du automatisk dekning i Telias nett. Du kan med andre ord være trygg på at du har dekning der du er, så lenge du har et av våre ordinære abonnement, eller nyhetene iceUng 7 GB og iceUng 20 GB.

Hva er Ice+ dekning?

ice+ er Norges nye mobilnett. Det eneste mobilnettet som lar deg ringe med HD kvalitet uansett hvem du ringer til i Norge. Nettet klargjøres også for fremtidens 5G. Skulle du befinne deg i et område utenfor ice+ blir du automatisk koblet på Telia sitt mobilnett uten ekstra kostnad. Så, har telia kjøpt opp ice? Energi- og teleselskapet Lyse kjøper samtlige aksjer i mobiloperatøren Ice. Dermed får gigantene Telenor og Telia en ny konkurrent. Lyse har vokst seg til et industrikonsern, og har både energi- og televirksomhet. Nå har de kjøpt alle aksjene i mobiloperatøren Ice.

Deretter, hva står ice for?

Det man ønsker er at dere lagrer en person som heter ICE (In Case of Emergency). Under dette står navnet på den personen som man mener bør kontaktes i tilfelle en ulykke.

By Chilt Netherton

Hvordan sjekke mobildekning? :: Hva kan man gjøre med IMEI nummer?
Nyttige lenker