Hjem > H > Hva Er Best Av Macbook Pro Og Air?

Hva er best av Macbook Pro og Air?

Og både Macbook Air og Pro er imponerende her, men det er klart at Air drar det lengste strået ettersom den har en mer energigjerrig prosessor enn hva Pro har. Pro har dog et noe større batteri (71,8 Wh mot 54 Wh på Air), så en del av forskjellen utjevnes.

Les mer

Tilsvarende, hvor mye lagringsplass trenger man på iphone?

Hvis du er en seriell snapper, og du kjører mange apper og spill på iPhone, trenger du sannsynligvis mer enn 64 GB. Den tredje gjelder nedlasting av innhold og medier til iPhone. Hvis du liker å laste ned og lagre mange filer på iPhone, fra TV -serier til filmer og videoer, er 64 GB kanskje ikke nok for deg. Folk spør også hvordan slette andre volumer på mac? Fjern et APFS-volum

  1. Marker APFS-volumet du vil fjerne, i sidepanelet i Diskverktøy-appen på Macen.
  2. Klikk på Fjern volum-knappen i verktøylinjen.
  3. Gjør ett av følgende:
  4. Når handlingen er fullført, klikker du på Ferdig.

Ta dette i betraktning, hvordan finne ut hvilke programmer som kjører på mac?

Se generell informasjon om alle prosessene: Klikk på CPU i Aktivitetsmonitor-vinduet (eller bruk Touch Bar). Informasjon om antallet åpne prosesser og tråder vises nederst i vinduet. Dessuten, hvordan oppdatere en gammel mac? Velg Apple-menyen > Systemvalg på Macen, og klikk deretter på Programvareoppdatering . Hvis du vil installere macOS-oppdateringer automatisk, velger du «Oppdater Macen automatisk».

Tilsvarende, hvordan formatere en ekstern harddisk til mac?

Hvordan formatere ekstern harddisk på Mac

  1. Vi åpner Diskverktøy som, som vi har sagt, er i applikasjoner / verktøy-banen.
  2. I Diskverktøy velger vi harddisken vi vil formatere, og passer på å ikke velge noen annen harddisk som vi kanskje har koblet til Macen på det tidspunktet.
  3. Deretter klikker vi på «Slett».
Kan man slå av Mac? Slå av Macen

Velg Apple-menyen > Slå av på Macen. Hvis du ikke vil at appvinduene som er åpne, åpner seg på nytt når Macen starter på nytt, fjerner du markeringen for «Åpne vinduene igjen ved neste pålogging». En Mac er helt slått av når skjermen svart.

Følgelig, hvordan starte macbook air på nytt?

Start Macen på nytt. Velg Apple-menyen > Slå av, hold nede på/av-knappen til «Laster inn startvalg» vises, velg Valg, klikk på Fortsett og følg deretter instruksjonene på skjermen. Velg Installer på nytt for macOS-versjonen din i Gjenoppretting-appvinduet, klikk på Fortsett, og følg instruksjonene på skjermen. Og et annet spørsmål, hvordan rense hele macen? Når du skal rengjøre utsiden av en MacBook, MacBook Pro eller MacBook Air, må du først slå av datamaskinen og koble fra strømadapteren. Deretter bruker du en fuktig, myk og lofri klut til å rengjøre maskinen på utsiden. Unngå å få fukt i åpningene på maskinen. Spray aldri rengjøringsmidler direkte på maskinen.

Hvordan lage mapper i Word på Mac?

Opprette en ny mappe når du lagrer dokumentet ved hjelp av dialogboksen Lagre som

  1. Når dokumentet er åpent, klikker du Fil >Lagre som.
  2. Under Lagre somvelger du hvor du vil opprette den nye mappen.
  3. Klikk Ny mappe i dialogboksen Lagre som som åpnes.
  4. Skriv inn navnet på den nye mappen, og trykk ENTER.
  5. Klikk på Lagre.

By Conley Benchoff

Hvordan slette harddisk på Mac? :: Hvordan få mer lagring på Mac?
Nyttige lenker