Hjem > E > Er Det Forskjell På Hbo Og Hbo Max?

Er det forskjell på HBO og HBO Max?

Hvilke titler som kan strømmes utgjør den største forskjellen mellom HBO Max og HBO. HBO Max. Strøm HBO og mye, mye mer. Den nye strømmeplattformen samler alt innholdet på HBO med enda flere populære filmer, fråtsbare serier og eksklusivt Max-originalinnhold.

Les mer

Hvordan logge inn på HBO Max?

Slik logger du inn på HBOMax.com:

  1. Gå til HBOMax.com på datamaskinen din og velg Logg inn (øverst til høyre).
  2. Oppgi e-postadressen og passordet for HBO Max-kontoen din (eller HBO Nordic- eller HBO España-kontoen din) og så Logg inn.
  3. Velg profilen din og du er klar til å strømme.
Hvordan få HBO Max på Telia? Jeg har TV fra Telia, kan jeg få HBO Max i TV-abonnementet mitt? Hvis du har TV-abonnement med 50 poeng eller mer, finner du HBO Max i Valgmenyen (40 poeng). Har du i tillegg Bredbånd 750 Mbps eller raskere, kan du legge til HBO Max uten ekstra kostnad, og kan bruke poengene dine til noe annet.

Også, hvordan se hbo på altibox?

Logg inn på 'Mine sider' og velg inn HBO Nordic med poengene i din tv-pakke. Du finner HBO Nordic-appen i tv-menyen. Har du ikke den nyeste versjonen av Altibox TV? Les mer og oppgrader. Derav, hvor mange kontoer på hbo max? Hvor mange profiler kan jeg ha på kontoen min? Kontoen din kan ha opptil fem profiler. Se Administrere profiler.

Hva skjer med HBO Nordic abonnement?

Hva skjer med HBO Nordic? HBO Max vil ta over for HBO Nordic, men det er bare navnet som fases ut. Nåværende abonnementer, det inkluderer dem som abonnerer via en TV-leverandør, vil automatisk flyttes over til HBO Max 26. oktober. Ta dette i betraktning, hvorfor funker ikke hbo max på pc? Tøm nettleserens hurtigbuffer. Søk etter 'tøm hurtigbuffer' i nettleserens hjelpesenter for å finne ut hvordan du går frem. Lukk og åpne nettleseren på nytt. Logg inn på HBOMax.com og prøv å spille av en video.

Hvordan få HBO Max på Altibox?

HBO Max vil foreløpig ikke finnes i Altibox-appen eller på tv.altibox.no, så du må laste ned og bruke HBO Max-appen på mobil og nettbrett, eller gå til hbomax.com hvis du vil se på nett. Hvordan installere HBO på TV? HBOTV

Andre måter du kan strømme på TV-en din på

  1. Chromecast: Cast HBO fra telefonen, nettbrettet eller datamaskinen til TV-en din.
  2. AirPlay: Strøm HBO Max to your AirPlay 2-kompatibel enhet.
  3. HDMI-kabel: Koble datamaskinen, telefonen eller nettbrettet ditt til TV-en.

Følgelig, hvordan laste ned episoder på hbo?

Å laste ned en video er superlett. Bare trykk på det runde ikonet med en pil inni som ligger direkte til høyre for episoden du vil se. Deretter legger episodene seg i en egen «Nedlastninger»-fane i appen.

By Eliseo

Hvor finner jeg HBO? :: Kommer ikke inn på HBO Max på TV?
Nyttige lenker