Hjem > H > Hva Er Nødnummeret I Østerrike?

Hva er nødnummeret i Østerrike?

Norge47112
Østerrike43133
Spania34091
Portugal351
Italia39112

Les mer

Hva må du alltid melde fra om når du ringer et nødnummer?

Når skal du ringe 113? Ring medisinsk nødnummer 113 når du trenger akutt helsehjelp og det kan stå om liv og helse. Det kan for eksemel være ved ulykker, alvorlig sykdom/hendelser eller livstruende situasjoner knyttet til psykisk helse eller selvmordstanker. Hva er nødnummeret i Norge? Norge har vi tre nødetater; brann 110, politi 112 og helse 113. Alle etatene har sitt eget nødnummer. For mange av oss er det vanskelig å huske hvilket nummer vi skal ringe når vi trenger hjelp.

Hvordan skal man ringe 113?

Medisinsk nødtelefon 113

Når du ringer 113 vil personellet stille deg noen spørsmål for å kunne forstå situasjonen best mulig. Husk at de ikke kan se hva som har skjedd, så du må prøve å forklare så godt du kan. Vær ved den som trenger hjelpen, når du ringer slik at du kan undersøke det personellet på 113 ber deg om.
Hvilket nummer ringer du hvis det brenner? Varsle. Varsle brannvesenet på nødnummer 110. Oppgi nøyaktig adresse. Følg instruksene fra brannvesenet.

Hva er nødnummeret i Spania?

Når man trenger ambulanse på grunn av at det har oppstått en medisinske akuttsituasjon i Spania skal man ringe nødnummer 112. Deretter vil de regionale 112-sentralene koordinere bruken av ambulansene ved de offentlige sykehusene. Derav, hva er nødnummeret i england? Lokalt nødnummer til politi, ambulanse, brann og redning: 999. Nødnummer for blinde og personer med nedsatt syn: Teksttelefon 18000.

Deretter, kan man ringe legevakta?

Ring fastlegen din i åpningstiden. Ring legevakt 116 117 når fastlegen ikke er tilgjengelig og hjelpen ikke kan vente. Det er gratis å ringe. Ring 113 når det er akutt og står om liv. Så, kan man ringe 113 fra utlandet? Danmark, Finland, Storbritania, Irland, Nederland, Portugal og Sverige bruker også 112 som nødnummer. Skal du til et annet europeisk land, kan du sjekke hva som er nødnummeret her: Trygg & sikker. Skal du reise utenfor Europa får du søke opp nødnummeret i landet på nettet.

Og et annet spørsmål, hvordan virker 113 appen?

Last ned og start appen Hjelp 113 nå. Med Hjelp 113 har du alle nødnummer samlet på ett sted i tillegg til nummer til nærmeste legevakt. Den viser koordinatene dine og hvor nærmeste hjertestarter befinner seg til enhver tid. Appen utvikles hele tiden, til det beste for pasienten.

By Dawn Brunsvold

Hvordan gjøre opp oppgjør i Vipps? :: Hvor mange Hz bør man høre?
Nyttige lenker