Hjem > K > Kan Du Swappe Med Knust Skjerm?

Kan du swappe med knust skjerm?

Forsikring for knust skjerm er inkludert i alle SWAP-avtaler. Er du uheldig og knuser skjermen, er det enkelt å få ny skjerm. Det eneste du trenger å betale er egenandelen på 500 kroner. Det samme gjelder om du ønsker å bytte mobil etter 12 måneder.

Les mer

Dessuten, kan man swappe en ødelagt telefon?

- Om mobilen for eksempel blir vannskadet må du i prinsippet kjøpe deg en helt ny mobil om du ikke er forsikret – denne type skader går nemlig ikke an å reparere. Med SWAP Plussforsikring betaler du bare 500 kroner i egenandel. 59 kroner i månedspris er en liten sum å betale for stor trygghet. Hvordan switche mobil? Har du en telefon som du har kjøpt med SVITSJ, og vil bytte til en flunkende ny mobil, så er det ganske enkelt å svitsje! Du kan svitsje i en Telia-butikk, i nettbutikken eller appen. Husk bare å se kjapt gjennom sjekklisten først.

Dessuten, hvordan sier jeg opp telenor abonnement?

Bestill nytt mobilabonnement eller ring kundeservice på nummer 915 09000. Du beholder selvfølgelig mobilnummeret ditt om du ønsker det. Bestiller du et nytt nummer, tar det opptil 3 dager før du kan benytte det. Flytter du nummeret ditt til Telenor, tar det opptil 8 virkedager før det er overført. Hva gjelder SWAP pluss forsikring? Dette er SWAP Plussforsikring

Når du kjøper mobil med SWAP får du skjermforsikring inkludert. Nå får du i tillegg SWAP Plussforsikring inkludert de to første månedene, og du kan senke skuldrene i visshet om at mobilen din er forsikret mot alle skader, uhell og tyveri. Etter 2 måneder er prisen 99,- per måned.

Hva betyr byttet i ny SWAP enhet?

Når man utfører en reparasjon i form av en utbytteenhet, er det bare selve enheten som blir byttet ut. Du får altså ikke et nytt produkt, men en ny enhet. Det betyr at ladere, kabler og annet tilbehør som følger med når du kjøper et nytt produkt i butikken, ikke vil følge med utbytteenheten. Hvor lenge har jeg hatt telefonen min? Åpne Innstillinger-appen på telefonen. Trykk på Digital balanse og foreldrekontroll. Diagrammet viser dagens telefonbruk. Trykk på diagrammet for å få mer informasjon.

Hva skjer med SWAP telefonene?

Har du hatt SWAP i minst 12 måneder, kan du fritt bytte til en ny mobil - uten å måtte betale noe mer for den gamle når du oppretter en ny SWAP-avtale på 24 måneder. – Vi tar ansvar for den gamle telefonen din, og selger den videre til land utenfor Norden. Kan man svitsje på Elkjøp? RENEW IT er en produktoppgraderingstjeneste hos Elkjøp som gjør det mulig å oppgradere til et nyere produkt oftere. I avtalen kan du også kjøpe med trygghetsavtale og andre tjenester, hvilke tjenester du velger å kjøpe er med på å avgjøre månedssummen du betaler.

Du kan også spørre hvilken kredittsjekk bruker telenor?

Kredittvurdering mv

Når avtaleforholdet forutsetter at Telenor skal yte kunden kreditt, har Telenor rett til å foreta en kredittvurdering av kunden. Telenor kan fastsette en kredittgrense basert på en vurdering av den enkelte kundes betalingsevne.

By Ralaigh

Hva støtter SharePlay? :: Hva dekker SWAP Plussforsikring?
Nyttige lenker