Hjem > K > Kan Man Swappe Med Knust Skjerm?

Kan man swappe med knust skjerm?

Forsikring for knust skjerm er inkludert i alle SWAP-avtaler. Er du uheldig og knuser skjermen, er det enkelt å få ny skjerm. Det eneste du trenger å betale er egenandelen på 500 kroner. Det samme gjelder om du ønsker å bytte mobil etter 12 måneder.

Les mer

Hva er Plussforsikring Telenor?

– vår aller beste forsikring. Ødelagt, stjålet eller mistet mobil – du er uansett dekket hvis du har Plussforsikring. Og skjer det noe med mobilen din, får du en tilsvarende mobil etter bare én virkedag - også når du er i Europa og USA! Deretter, hva dekker svitsj plussforsikring? Med SVITSJ er skjermforsikring alltid inkludert. Vil du forsikre mer enn bare skjermen, har vi i tillegg Plussforsikring til 99,- i måneden. Plussforsikring dekker også andre skader, samt tap og tyveri. Forsikringen gjelder i 24 måneder, eller frem til du kjøper mobil med SVITSJ igjen.

Hvordan swappe i butikk?

Har du mobil med SWAP-avtale kan du bytte den inn her på nett, i butikk eller i Mitt Telenor-appen. Du beholder mobilen din frem til du får den nye. Hva betyr byttet i ny SWAP enhet? Når man utfører en reparasjon i form av en utbytteenhet, er det bare selve enheten som blir byttet ut. Du får altså ikke et nytt produkt, men en ny enhet. Det betyr at ladere, kabler og annet tilbehør som følger med når du kjøper et nytt produkt i butikken, ikke vil følge med utbytteenheten.

Og et annet spørsmål, hva skjer med swap telefonene?

Har du hatt SWAP i minst 12 måneder, kan du fritt bytte til en ny mobil - uten å måtte betale noe mer for den gamle når du oppretter en ny SWAP-avtale på 24 måneder. – Vi tar ansvar for den gamle telefonen din, og selger den videre til land utenfor Norden. Så, hvilken forsikring dekker ran? Innboforsikringen dekker skader som skyldes:

  • Brann og nedsoting.
  • Lynnedslag og elektriske fenomen.
  • Naturskade.
  • Vannskader og brudd på rørledning.
  • Tyveri, skadeverk, ran og overfall.
  • Plutselige skader på hvitevarer.
  • Matvarer i fryser ved svikt i strømforsyning.

Hva dekker hus pluss Gjensidige?

Hus Pluss dekker kostnader ved bekjempelse av skjeggkre, stokkmaur, husbukk, stripet borebille, kakerlakk, veggedyr og andre skadeinsekter. Du har selv ansvar for å vedlikeholde tak og vegger slik at det ikke oppstår lekkasje. Angående dette, hva dekker pluss forsikring telenor? Utover knust skjerm, dekker Plussforsikring også alt fra vannskade til stjålet mobil – uansett hvor du er i verden. Når hele 1 av 4 opplever å miste eller skade mobilen sin i løpet av den første tiden sier det seg selv at en forsikring kan være kjekt å ha.

Hvordan fungerer MobilBytte?

Med MobilBytte kan du velge å bytte til ny mobil etter 18 måneder - om du vil. Ved innlevering av din gamle mobil slettes alt innhold før den videreselges, og telefonen får et nytt liv hos personer som ellers ikke har mulighet til å kjøpe ny mobiltelefon.

By Ruthven

Hvilke frukt har minst fruktose? :: Hva er inkludert i SWAP?
Nyttige lenker