Hjem > H > Hvem Eier Airpods?

Hvem eier AirPods?

AirPods er et sett trådløse Bluetooth-hodetelefoner produsert av Apple. De ble lansert den 13. desember 2016. AirPods kommer sammen med et ladeetui, som lader AirPods trådløst.

Les mer

Hvordan koble fra AirPods?

Åpne lokket på ladeetuiet. På iPhone, iPad eller iPod touch går du til Innstillinger > Bluetooth og trykker på Mer informasjon-knappen ved siden av AirPods. (Hvis du ikke ser AirPods i Innstillinger > Bluetooth, går du til neste trinn.) Trykk på Glem denne enheten, og trykk igjen for å bekrefte. Så, hvordan kontrollere ladestatus airpods? Åpne etuilokket med AirPods inni, og hold etuiet nært iPhone, iPad eller iPod touch. Vent noen sekunder for å se ladestatusen til AirPods. Du kan også sjekke ladestatusen til AirPods med Batteri-widgeten på iPhone, iPad eller iPod touch. Ladenivået for etuiet vises bare når minst én AirPod er i etuiet.

Hvordan få av AirPods deksel?

For å fjerne AirPods-dekselet ditt, må du trykke på bunnen av dekselet, der du setter inn laderen. For å fjerne et deksel som sitter fast, anbefaler vi å bruke en liten gjenstand for å skyve AirPods ut av dekselet (men ikke en for liten gjenstand, vi vil ikke at den skal forårsake skade på ladeinngangen). Tilsvarende, hva skjer hvis man mister airpods? Hvis du tror at du kanskje har mistet dine AirPods mens du var ute, kan iCloud.com eller Find-appen vise deg hvor de befinner seg på et kart. Ved å logge inn kan du se plasseringen på alle Apple-enheter eller AirPods som er registrert på din Apple ID.

Du kan også spørre hvor mye koster 1 airpod?

AirPodsAppleCare+-avgift (pr. hendelse)Avgift utenom garantien
AirPods (3. generasjon)290 NOK749 NOK hver
AirPods290 NOK749 NOK hver
Ladeetui290 NOK649 NOK
Trådløst ladeetui290 NOK749 NOK
Du kan også spørre hvordan slå av airpods? På iPhone, iPad eller iPod touch går du til Innstillinger > Bluetooth. Trykk på Mer info-knappen ved siden av AirPods. Velg venstre eller høyre AirPod for å velge hvilken AirPod du vil dobbelttrykke på for Siri, for å spille av eller sette lydinnhold på pause eller for å hoppe mellom spor.

Hvordan skru av AirPods?

AirPods

Alternativt kan du administrere det via iPhone på følgende måte:

  1. Åpne Kontrollsenter på iPhone.
  2. Trykk på Lydkontrollen.
  3. Trykk på Støykontroll- ikonet.
  4. Velg en av støydemping-modusene eller slå dem AV.
Du kan også spørre kan man nullstille airpods? For å nullstille AirPods eller AirPods Pro trenger du bare å gjøre følgende: Legg AirPods i etuiet og lukk lokket. Vent 30 sekunder. Fjern koblingen mellom mobilen din og AirPods.

Hvorfor vil ikke den ene Airpoden lade?

Sørg for at ladeetuiet er fulladet. Plasser begge AirPods i ladeetuiet og la dem lade i 30 sekunder. Åpne ladeetuiet i nærheten av iPhonen eller iPaden. Kontroller ladestatusen på iPhonen eller iPaden for å forsikre deg om at hver AirPod lades .

By Ogg

Hvordan kan jeg se hvem som ringer? :: Hvordan koble sammen Apple Watch og iPhone?
Nyttige lenker