Hjem > H > Hvorfor Finner Jeg Ikke Chromecast?

Hvorfor finner jeg ikke Chromecast?

Prøv å restarte Chromecast. Om Chromecast ikke klarer å koble seg til nettet, må du gjøre en feilsøking. Det første og enkleste steget er å gjøre en omstart av Chromecast via Google Home-appen. Om dette ikke fungerer kan løsningen være å resette Chromecast tilbake til sine opprinnelige innstillinger.

Les mer

Hvordan caste fra iPhone til TV?

Strøm video fra iPhone, iPad eller iPod touch til en TV

  1. Koble enheten til samme Wi-Fi-nettverk som Apple TV-en eller den AirPlay 2-kompatible smart-TV-en.
  2. Finn videoen du vil strømme.
  3. Trykk på AirPlay .
  4. Velg Apple TV-en eller den AirPlay 2-kompatible smart-TV-en.
Hvordan få Chromecast på TV fra mobil? Åpne en Chromecast-kompatibel app på den enheten du vil caste fra – som YouTube, Spotify eller Telia Play. Trykk på casting-symbolet (bilde), og velg navnet på enheten du vil caste til – og vips starter castingen av seg selv. Når du er koblet til Chromecast, skifter cast-ikonet farge.

Og et annet spørsmål, hvordan streame til chromecast?

Chromecast-pluggen puttes i tv-ens HDMI-inngang. Dermed kan du via smarttelefon, nettbrett eller datamaskin trådløst overføre ditt favorittinnhold. Du åpner simpelthen YouTube, Netflix, HBO Nordic, NRK, Google Play Filmer eller en annen støttet app, og velger Chromecast-symbolet. Hvordan resetter man en Chromecast? Fra Chromecast-enheten

  1. Sørg for at Chromecasten er koblet til TV-en, og hold knappen på Chromecasten inne i minst 25 sekunder eller til den lysende LED-lampen på Chromecasten begynner å blinke rødt.
  2. Når LED-lyset begynner å blinke hvitt og TV-en ikke viser noe bilde, slipper du knappen. Da blir enheten startet på nytt.

Angående dette, hvordan koble opp chromecast til tv?

Chromecast

  1. Koble den ene enden av USB-strømkabelen til Chromecasten, og den andre enden av kabelen til strømforsyningen. Bruk USB-strømkabelen og strømadapteren som fulgte med i esken, for å få best mulig ytelse.
  2. Koble Chromecasten til en ledig HDMI-inngang på TV-en.
  3. Koble strømforsyningen til en ledig stikkontakt.
Hvordan speile iPhone til samsung TV? Så enkelt er det å koble din mobil til TV-en:

Slå på din Samsung Smart TV. Start appen på din Samsung-smarttelefon. Velg TV-en fra de tilgjengelige enheter, og trykk forbind. Voilà, du har nå tilkoblet telefonen til din tv via appen.

Og et annet spørsmål, hva er tilgangspunktisolering?

Wi-Fi-nettverkskonfigurasjonen din hindrer enheter i å kommunisere med Chromecast. For å løse dette problemet må du deaktivere isoleringen av tilgangspunktet – også kjent som klientisolering – på ruteren. Deretter, hvordan bruke innebygd chromecast? Konfigurer TV-en med Chromecast innebygd via

  1. Sørg for at telefonen eller nettbrettet er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som TV-en eller skjermen med Chromecast innebygd.
  2. Installer Google Home-appen.
  3. Åpne Google Home-appen .
  4. Følg trinnene.
  5. Konfigureringen er ferdig.

Hvordan overføre film fra mobil til TV?

Den enkleste måten å skjerme mobilen over til TV-en er ved å bruke en Chromecast. Dette er en dings du plugger inn i TV-en din, og kobler sammen med mobilen trådløst. Når dette er gjort kan du når som helst åpne appen på mobilen for å skjerme innholdet ditt over til TV-en din.

By Isabel

Hvilken app for Chromecast? :: Hvordan funker Smart TV?
Nyttige lenker