Hjem > H > Hvorfor Får Jeg Ikke Castet Til Tv?

Hvorfor får jeg ikke castet til TV?

Hvis du har problemer med å caste video til Android-TV-en din via innebygd Chromecast-funksjonalitet (tidligere kjent som Google Cast), må du sørge for at du bruker den nyeste versjonen av Google Cast-mottakeren.

Les mer

Hvordan bruke Samsung Smart View?

Trinn 1. Slå på SmartThings-appen, og velg TV-enheten du vil speile. Trinn 2. Trykk på Flere alternativer (tre vertikale prikker) > trykk på Speil skjerm (Smart View). Hvordan caste fra tlf til TV? Åpne en Chromecast-kompatibel app på den enheten du vil caste fra – som YouTube, Spotify eller Telia Play. Trykk på casting-symbolet (bilde), og velg navnet på enheten du vil caste til – og vips starter castingen av seg selv. Når du er koblet til Chromecast, skifter cast-ikonet farge.

Deretter, hva er tilgangspunktisolering?

Wi-Fi-nettverkskonfigurasjonen din hindrer enheter i å kommunisere med Chromecast. For å løse dette problemet må du deaktivere isoleringen av tilgangspunktet – også kjent som klientisolering – på ruteren. Kan man caste fra mobil til Chromecast? Når mobilen eller nettbrettet du vil strømme fra er på samme trådløse nettverk som Chromecast, vil det dukke opp et caste-ikon i de appene som har muligheten for strømming til Chromecast. Dette ikonet ser ut som et rektangel med signalbølger.

Hvordan legge til nytt nettverk på Chromecast?

Endre Wi-Fi-nettverket for Chromecast eller Chromecast Audio

  1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er knyttet til den samme kontoen som Chromecasten.
  2. Åpne Google Home-appen.
  3. Trykk og hold på feltet for enheten.
  4. Trykk på Enhetsinformasjon.
  5. Du kommer tilbake til startskjermen.
Hvordan resetter man en Chromecast? Fra Chromecast-enheten
  1. Sørg for at Chromecasten er koblet til TV-en, og hold knappen på Chromecasten inne i minst 25 sekunder eller til den lysende LED-lampen på Chromecasten begynner å blinke rødt.
  2. Når LED-lyset begynner å blinke hvitt og TV-en ikke viser noe bilde, slipper du knappen. Da blir enheten startet på nytt.

Hvordan koble Chromecast til mobilt nettverk?

Det første du må gjøre er å aktivere trådløs nettverksdeling fra hovedtelefonen. Deretter kobler du telefon nummer to til nettverket som deles, og følger instruksjonene fra Chromecast-appen. Men har du en Android-telefon er altså dette gjort i en fei, og virker utmerket. Hvorfor virker ikke smart view? Hvis Smart View ikke fungerer, så vil en omstart av enheten din vanligvis løse problemet. Hvis du fortsatt har problemer med å bruke Smart View, så sjekk følgende avgjørende betingelser for å bruke Smart View. Finn ut mer om Smart View på “Slik speiler du fra din Samsung smarttelefon til TV-en din” med Samsung Support.

Hvordan koble Android til TV?

Cast innhold fra enheten til TV-en din

  1. Koble enheten din til samme Wi-Fi-nettverk som Android TV.
  2. Åpne appen som har innholdet du vil caste.
  3. Finn og velg Cast. i appen.
  4. Velg navnet til TV-en din på enheten.
  5. Du er koblet til når Cast. endrer farge.

By Sheridan

Hvordan koble USB til TV? :: Hvordan Chromecast fra iPhone til TV?
Nyttige lenker