Hjem > E > Er Det Binding På Telenor?

Er det binding på Telenor?

Det er ingen bindingstid på abonnementet

Du må riktignok ha et abonnement fra Telenor når du kjøper eller bytter din mobil med SWAP. Men samtidig selges ikke Telenor-abonnement med bindingstid.

Les mer

Deretter, hvordan kontakter jeg telenor?

Her får du hjelp når du trenger det. Ring 915 09000. Åpent alle dager fra 08-20 – på (+47) 915 09000. Samtalen følger ordinær takst for samtale til en mobil. Hvordan få nytt SIM-kort? Du kan bestille nytt SIM-kort på Mine sider, i Mitt Telenor, fra chatboten Telmi, ved å ringe kundeservice eller dra innom en forhandler.

  1. Det er kun eier og bruker av abonnementet som kan bestille nytt SIM-kort.
  2. Ved bestilling av fysisk SIM-kort er leveringstid normalt 6-8 virkedager.

Har jeg bindingstid Ice?

Ved oppsigelse skal Kunden føl- ge ices gjeldende rutiner for oppsigelse. I Abonnementsavtalen kan det være avtalt en egen avtaletid eller bindingstid hvor det gjelder egne regler for oppsigelse samt for kompensasjon til ice som følge av eventuell oppsigelse fra Kundens side. Ta dette i betraktning, hva skjer når man bytter sim-kort ice? Når du bytter SIM-kort må du bestille BankID på mobil på nytt via nettbanken. Merk at du trenger kodebrikke fra banken for å få gjort det. Mobilabonnement har 6 undermeny elementer.

Er One Call Telenor?

OneCall er et tidligere selvstendig norsk mobilselskap som nå er en del av Telia Norge AS og opererer som en av Telias tre merkevarer i Norge. Hvordan sjekke mobildata Ice net? Gå til Innstillinger. Velg Mobilnett. Aktiver Mobildata ved hjelp av bryteren på siden. Aktiver dataroaming under Mobildatavalg.

Er Telia det samme som Telenor?

Til tross for at vi har en lang rekke mobilselskaper som tilbyr mobilabonnementer i Norge, deler alle disse på tre, eller i praksis to, mobilnett. Disse er eid av henholdsvis Telenor, Telia og Ice. Telenor sitt mobilnett var Norges første og eneste digitale mobilnett da det ble åpnet i 1993. Hvem er juridisk eier av telefonnummer? Det er alminnelig antatt at dersom arbeidsgiver betaler mobilregningen, så har selskapet juridisk eierskap til mobilnummeret. Dette er imidlertid ikke endelig avklart. De fleste mobilselskaper krever at det signeres en skriftlig erklæring på at du overfører juridisk eierskap til mobilnummeret til arbeidsgiver.

Så, hvem eier mobilnummer?

Sjekk ut telefonnummeret på opplysningstjenester som 1881.no, gulesider.no, eller 180.no. Man må jo starte med telefonkatalogene før man gjør noe annet, for de aller fleste har jo registrert seg der.

By Litta Callicutt

Hvordan endre navn på Facebook på mobil? :: Hva er Porteringsdato?
Nyttige lenker