Hjem > H > Hva Er Porteringsdato?

Hva er Porteringsdato?

- Når kundene vil bytte operatør, får de sitt nye SIM-kort med en gang. I tillegg får de en porteringsdato, det vil si en bekreftelse på når nummerportabiliteten er gjennomført. Den ligger i praksis syv dager fram i tid. I mellomtiden ringer du som vanlig med ditt gamle SIM-kort.

Les mer

I forhold til dette, hvor lang tid tar det å portere?

Det tar normalt 5 virkedager å flytte nummeret ditt fra en operatør til en annen. Når vi bestiller en portering / overføring til Telia, er det viktig at vi får riktig informasjon. Hvilken mobilleverandør har jeg? Du ringer 1945, etterfulgt av nummeret du ønsker å undersøke. Hvis nummeret du lurer på for eksempel er 99 98 97 96, ringer du altså 194599989796. En stemme vil straks fortelle deg hvilket selskap nummeret tilhører. Tjenesten er automatisk.

Hvordan sier jeg opp Telenor abonnement?

Bestill nytt mobilabonnement eller ring kundeservice på nummer 915 09000. Du beholder selvfølgelig mobilnummeret ditt om du ønsker det. Bestiller du et nytt nummer, tar det opptil 3 dager før du kan benytte det. Flytter du nummeret ditt til Telenor, tar det opptil 8 virkedager før det er overført. Også, hvordan bytte til ice? Bytt mobilabonnement på 1-2-3

  1. Velg abonnement. Trykk på denne lenken for å se abonnementutvalget til ice.
  2. Personalia. Fyll ut informasjonen på siden og trykk videre på “Neste”.
  3. Aktiveringsdato, telefonnummer og faktura.
  4. Bekreft bestilling.

Også, hvor lang tid tar det å få nytt mobilabonnement?

Det er enkelt å bytte mobilabonnement. Er du utenfor bindingstid, trenger du kun å kontakte din nye mobiloperatør, velge nytt abonnement, så fikser mobiloperatøren resten. Husk at mobiltelefonnummeret er ditt, og tas med når du velger ny leverandør. Gjennomføring av bytte skjer normalt innen ti dager. Du kan også spørre hvordan endre eier av mobilnummer? For å få utført et eierskifte, må vi snakke med både den som eier mobilnummeret i dag og den som ønsker å overta. Vi anbefaler derfor at dere begge er tilstede når dere ringer. Da kan vi snakke med begge parter og få utført endringen umiddelbart. Alternativt må dere ringe inn til kundeservice når dere har mulighet.

Hvordan endre BankID på mobil?

BankID på mobil følger SIM-kortet og ikke mobiltelefonen. Hvis du bytter SIM-kort må du aktivere BankID på mobil på nytt i nettbanken din. Ta kontakt med banken din om du trenger hjelp eller trenger nytt personlig passord til BankID med kodebrikke eller app. Hva gjør man med gamle SIM-kort? Hva gjør jeg med det gamle (Telenor) SIM-kortet? Ta gjerne vare på det noen dager dersom det mot formodning skulle vises seg at data er lagret på det. Deretter kan du brekke det i stykker og kaste det som restavfall.

Hvordan si opp et abonnement?

Administrer abonnementene dine på Google Play

  1. Åpne Google Play-appen .
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Betalinger og abonnementer. Abonnementer.
  4. Velg abonnementet du vil avslutte.
  5. Trykk på Si opp abonnementet.
  6. Følg veiledningen.

By Wey Spagnuolo

Er det binding på Telenor? :: Hvordan velge hovedskjerm?
Nyttige lenker