Hjem > H > Hva Er Langtidsoppfølging?

Hva er langtidsoppfølging?

For skyldner betyr det at en sak ligger på langtidsoppfølging, at det er større rom for å forhandle om en reduksjon av kravet. Kreditor har gjerne avskrevet kravet som tap for lenge siden og hver krone som kommer inn er penger rett på bunnlinjen i regnskapet.

Les mer

Kan politiet avlytte telefon?

Politiet har ikke lov til å avlytte eller spore telefonen din med mindre vilkårene i straffeprosessloven kapittel 16 a er oppfylt. Dersom vilkårene er oppfylt, må politiet først få en kjennelse fra domstolen på at de får lov til å avlytte eller spore telefonen. Angående dette, hva kan politiet overvåke? Her er politiets overvåkingsmetoder:

Regjeringen ønsker å gi politiet og PST større mulighet til å overvåke mobiltelefoner, utføre romavlytting, kameraovervåking og teknisk sporing. De vil gjøre det mulig å bruke flere av overvåkingsmetodene både til å avverge og forebygge alvorlige lovbrudd og etterforske dem.

Derav, kan politiet overvåke snapchat?

Det er ikke slik at politiet sitter og overvåker alle snapchatkontoer, men dersom man først er blitt anmeldt for et straffbart forhold, så har politiet gode metoder for å gjenopprette slettet materiale osv. Kan politiet se bildene mine? Dette står i straffeprosessloven § 170a. Dersom politiet har hjemmel til å gå gjennom en telefon, vil dette være fordi innholdet i telefonen kan være av interesse for politiet i deres etterforskning, og da kan de også gå gjennom innholdet på telefonen som kan være relevant, det være bilder eller meldinger.

Ta dette i betraktning, kan man spore en avslått mobil?

Kan spore avslått telefon

Alternativt må du slå av telefonen og ta ut batteriet. Selv i avslått modus kan telefonen din nemlig spores. - Selv om man slår av telefonen, vil mange telefoner fremdeles utføre noen få funksjoner, sier Rick McElroy, som jobber med sikkerhetsstrategi for firmaet Carbon Black.
Hvordan spore en Android telefon? Finn, lås eller tøm telefonen eksternt

  1. Gå til android.com/find og logg på Google-kontoen din. Hvis du har mer enn én telefon, klikker du på den mistede telefonen øverst på skjermen.
  2. Telefonen som er mistet, mottar et varsel.
  3. På kartet får du informasjon om hvor telefonen er.
  4. Velg hva du vil gjøre.

Hvordan spore Samsung telefon?

Du logger deg på android.com/devicemanager med samme Google-konto du bruker på telefonen din. Her velger du hvilken telefon du ser etter. Den du brukte sist vil vises automatisk. Tjenesten vil spore telefonen din med en gang du er logget på, og vise den på et kart dersom den finner den. Hvordan finne Samsung mobil? Når du vil spore en telefon eller en enhet, gå til Finn min mobil-nettsiden. Velg Logg på, og skriv deretter inn opplysningene til din Samsung-konto. Det må være den samme Samsung-kontoen som er knytet til telefonen eller nettbrettet.

Kan noen hacke kamera på iPhone?

– Er det snakk om kameraet på Iphone eller Ipad, kan det ikke hackes. Det samme gjelder i stor grad Android-telefoner. En Mac er litt lettere å hacke, men det letteste er å hacke et web-kamera på en Windows PC.

By Engle Ponciano

Hvordan bruk av sosiale medier kan påvirke ungdoms psykiske helse? :: Hvordan vite at telefonen er avlyttet?
Nyttige lenker