Hjem > K > Kan Man Fjerne Seg Fra Gule Sider?

Kan man fjerne seg fra Gule Sider?

Ettersom vi behøver et minimum av opplysninger for å kunne identifisere deg i våre systemer vil det ikke være mulig å fjerne hele navnet eller ditt primære telefonnummer. Du kan derimot velge hva som skal være synlig for andre brukere av Gule Sider, med unntak av ett fornavn og etternavn.

Les mer

Så, hvordan skru av nummeropplysning?

Reservasjon mot publisering av telefonnummer betyr at nummeret ikke er søkbart hos opplysningstjenestene. For å reservere ditt telefonnummer må du ta kontakt med din teletilbyder som er ansvarlig for utlevering av riktig kontaktinformasjon. Noen teletilbydere tilbyr denne tjenesten via «mine sider» på deres hjemmeside. Hvordan skaffe seg hemmelig adresse? Svar. Det er politiet der du bor som i første omgang skal svare på spørsmål om adressesperre og om du kan få det. Du kan kontakte politiet på tlf 02800 eller du kan oppsøke nærmeste politistasjon. Du kan lese mer om adressesperre og andre beskyttelsestiltak her.

Hvordan får man ukjent nummer?

Dette går an å gjøre med en liten kode foran nummeret man skal ringe til. Denne koden er #31# foran mobil nummeret du skal ringe. Eks. på hva man skal skrive hvis man skal ringe med ukjent nummer til 99999999 er #31#99999999. Hvordan fjerne seg selv fra 1881? For å slette opplysninger som adresse og telefonnummer må du kontakte din teleoperatør og be om såkalt reservering. Deretter vil nettkatalogene(1881) selv slette opplysningene de har lagret.

Hvordan tar man på skjult nummer på Samsung?

Trykk på telefonknappen og så trykk på menyen. (De tre prikkene på Samsung) Steg 2 Velg Innstillinger: Steg 3 Velg «Tilleggstjenester» Steg 4 Trykk på «vis anrops-ID» Page 2 Steg 5 Velg «Skjul nummer». Da vil det komme opp ukjent nummer når man ringer ut fra mobil. Og et annet spørsmål, hvorfor kommer jeg ikke opp på 1881? Når de har opphevet reservasjonen vil du normalt bli søkbar på 1881.no i løpet av 24 timer. Hvis du søker på et navn eller telefonnummer på våre sider og det ikke kommer et resultat, kan dette skyldes at vi ikke har telefonnummeret i vår base eller at telefonnummeret skal være skjult for søk i opplysningstjenestene.

Hvordan kan jeg se hvem som ringer?

Se hvem som ringer med appen 1881 Mobilsøk. Appen sjekker anrop mot alle telefonnumre hos Opplysningen 1881®. Appen er tilgjengelig på alle Android-telefoner og Huawei-telefoner. Hvordan kan jeg finne telefonnummer som ikke er registrert? For å finne hvem som eier et telefonnummer gjør du følgende:

  1. Sjekk ut telefonnummeret på opplysningstjenester som 1881.no, gulesider.no, eller 180.no.
  2. Søk på telefonnummeret på Google.
  3. Skriv inn telefonnummeret på Vipps.
  4. Sjekk telefonnummeret på Telefonterror.co.no.
  5. Søk opp telefonnummeret på Facebook.

Man kan også spørre hva er kode 6?

Å leve på kode 6 innebærer å leve på strengt fortrolig adresse. Det betyr at dine personalia er hemmeligstemplet og at bare noen få sikkerhetsklarerte personer kjenner identiteten og adressen din. Erfaringer viser at dette ikke gir en vanntett beskyttelse.

By Zielsdorf

Hva er hemmelig adresse? :: Hvordan få noen til å like deg over snap?
Nyttige lenker