Hjem > K > Kan Man Utsette Klarna?

Kan man utsette Klarna?

Klarna Online (online.klarna.com)

Finn frem bestillingen, og velg “Forfallsdato” i menyen til venstre. Velg ny dato i kalenderen og lagre endringen. Det kan tilkomme en ekstra kostnad for å utsette forfallsdato, basert på fakturabeløpet og antall dager man vil forlenge betalingsfristen med.

Les mer

Og et annet spørsmål, hvorfor får jeg ikke delbetale?

Om ditt kjøp ikke godkjennes når du velger å betale med faktura kan det være på grunn av en av disse årsakene: For å benytte seg av faktura kreves det at du er 18 år. Adressen du har angitt er feilaktig, ved betaling med faktura godkjennes bare din folkeregistrerte adresse. Hva betyr det å betale med Klarna? Når du velger å handle med faktura fra Klarna, skal du alltid få det du har bestilt før du betaler. Du betaler heller ikke for varer som er feil, eller som ikke dukker opp. Det er enkelt, risikofritt og praktisk.

Er Klarna en bank?

Klarna ble grunnlagt i 2005 med en klar ambisjon om å få slutt på utrygg netthandel. I dag er selskapet en av Europas største banker, kjent for enkle, sikre og smidige betalingsløsninger. Hvorfor betale med Klarna? Når du betaler med Klarna er varene dine automatisk forsikret. Skjer det noe med varen under sending, er det Klarna som ordner opp i dette. Klarna tar også dialogen med butikken du har handlet fra, og fakturaen din fryses fram til problemet er løst.

Hvilken butikker har Klarna?

NavnKjøp
ARKETTil Nettbutikken
ASOSTil Nettbutikken
AutodelerTil Nettbutikken
AutodocTil Nettbutikken
Er det trygt å oppgi personnummer til Klarna? Vi ber deg bekrefte opplysningene dine for å forsikre oss om at opplysningene dine og kjøp tilknyttet personnummeret ditt blir delt på en sikker måte. Vi ber deg bekrefte identiteten din med BankID hver gang du logger inn og hver gang du gjennomfører et kjøp, hvis dette er aktivert.

Kan du betale med Vipps på Elkjøp?

Nå kan de fleste Elkjøp-kunder bruke Vipps istedenfor kontanter eller kortmaskin ved kassene. Samarbeidet med Vipps er også svært effektivt for kunder som har bestilt varer på nett og vil hente det i butikk. Nå leveres varene direkte på parkeringsplassen og kan betales med telefon rett fra bilen. Ta dette i betraktning, hvordan fungerer delbetaling elkjøp? Med betalingsutsettelse kan du utsette betalingen på et kjøp i 4, 6, 9 eller 12 måneder. Den første måneden betaler du et utsettelsesgebyr på kr 275,-, 349,-, 425,- eller 499,-. Etter den betalingsfrie perioden kan du velge å betale inn hele beløpet eller dele det opp i månedlige avdrag tilpasset din egen økonomi.

Hvordan fungerer klikk og hent Elkjøp?

Slik fungerer Klikk og Hent:

Du mottar en SMS når varen er funnet frem og ligger klar for henting. Varen er reservert fra du mottar SMS-en og ut neste arbeidsdag. Du betaler ingen ekstra kostnader eller frakt og kan hente varen når det passer deg.

By Chap

Hvilke nettsider bruker Klarna? :: Hvordan betale faktura på Klarna?
Nyttige lenker