Hjem > H > Hvem Leverer Varer Til Coop?

Hvem leverer varer til Coop?

– Både Posten og Coop har viktige samfunnsoppgaver i den situasjonen Norge nå står i. Vi er glade for at Posten er valgt som distribusjonspartner når Coop åpner for bestilling av matvarer på nett som kan leveres hjem på døren, sa Tone Wille, konsernsjef i Posten Norge.

Les mer

Har OBS nettbutikk?

Velkommen til nettbutikken! Vi vet det er mye som kan forbedres og vi jobber kontinuerlig med å gjøre løsningen enklere og smartere. Folk spør også hvordan fungerer oda? Vi plukker varene.

Før leveringen plukker vi varene dine på lageret vårt. De oppbevares under perfekte temperaturforhold, og høy rullering sørger for at du får den beste kvaliteten. I tillegg baker vi ferskt brød på bestilling!

Folk spør også hvor lang tid bruker oda på å levere?

Hos oss kan du bestille varer for levering neste eller samme dag* som du bestiller. Prisene endrer seg avhengig av når du ønsker varene levert, og våre beste priser får du om du bestiller litt frem i tid eller til neste dag. Tilsvarende, er oda gratis? Bestill gratis hjemlevering

Oda leverer mat- og drikkevarer hjem til døren din fra 0 kr alle dager. Når du bestiller et tidspunkt for levering ser du prisalternativene som varierer avhengig av når du ønsker varen levert. Du kan også velge et miljøvennlig tidspunk eller et leveringstidspunkt som er kostnadsfritt.

Hvem er Oda sin leverandør?

Vi samarbeider med REMA 1000

Vi har inngått et samarbeid med REMA 1000 som gir oss tilgang til REMA 1000 sine egne kvalitetsmerker, og som i tillegg betyr fantastiske priser for deg som kunde.
Og et annet spørsmål, har rema 1000 hjemlevering? REMA 1000 tar skrittet inn i netthandel, og inngår en samarbeidsavtale om leveranse av varer til Kolonial.no som er Norges første fullsortiments dagligvarebutikk på nett med lave priser.

Hva heter Oda på børs?

– Vi er godt på vei med byggingen av nytt lager i Helsinki, der vi vil lansere i løpet av året, sier Karl Alveng Munthe-Kaas bare dager etter at han annonserte til E24 at Kolonial.no bytter navn til Oda. Derav, er kolonial dyrere? Her kommer Kiwi aller best ut av alle fire kjedene med en totalpris på 687,90 kroner. Så kommer Extra på andreplass - knappe tre kroner bak Kiwi, mens Rema 1000 er hele 20,60 kroner bak prisvinneren. Sist finner vi Kolonial.no - 7,4 prosent bak Kiwi, med en totalpris på 738,80 kroner for alle varene.

I forhold til dette, hvor mye eier rema av oda?

Kolonial/Oda-gründerne eier også 21 prosent, mens familieeide Rasmussengruppen eier 19 prosent. Softbank og Prosus eier 13,3 prosent hver, mens Rema eier fire prosent. Kolonial/Oda har vokst kraftig siden starten i 2013, og selskapets posisjon har bare blitt forsterket gjennom koronapandemien.

By Faunia Haskett

Hvordan skanner jeg med mobilen? :: Hvem leverer matvarer hjem?
Nyttige lenker