Hjem > H > Hva Er Kiwi Pluss Bonus?

Hva er KIWI PLUSS bonus?

Med KIWI PLUSS får du 15 % Trumf-bonus på all ferskpakket fisk og all fersk frukt og grønt, og 1 % Trumf-bonus på alle andre dagligvarer du handler hos KIWI og Trumf sine partnere. Ei krone her og ei krone der – slikt blir det penger av.

Les mer

Folk spør også hvor funker trumf?

Som Trumf-medlem får du automatisk følgende fordeler: 1 % bonus på alle dagligvarer når du handler hos KIWI, MENY, SPAR, Jacobs og Joker, og 3 % bonus i de samme butikkene på Trippel Trumf-dager. 20 % rabatt på 4-8 individuelt utvalgte varer hos MENY, Jacobs og SPAR. Varene er tilpasset ditt handlemønster. Hva koster trumfkort? Det er GRATIS å bli medlem og du sparer enkelt med ditt bankkort.

Hva er ViaTrumf?

ViaTrumf gir Trumf-bonus på netthandel, og er et tilbud til alle Trumf-medlemmer. Å bruke ViaTrumf koster ingenting og er helt uforpliktende. Det er kun en mulighet for deg som Trumf-medlem til å spare enda mer bonus. Handler du med ViaTrumf, får nettbutikken beskjed om at du er Trumf-medlem. Deretter, kan man ha to kort på trumf? Nå kan Trumf Visa-kunder dele sin kredittramme med inntil 3 familiemedlemmer.

Følgelig, hva betyr trippel bonus?

Vi som ønsker å spare mest mulig på matvarehandelen vil gjerne handle når det er billigst. Dersom du pleier å handle i Norgesgruppens butikker, er det ekstra lønnsomt å benytte seg av Trippel-Trumf - da får du 3% bonus (og bruker du Trumf VISA får du 4% bonus). Når er det trippeltrumf i 2021?

ÅrMånedDato
2020November12
2020Desember3
2021Januar14
2021Februar11

Hva er Trippel Trumf torsdag?

På torsdag er det Trippel-Trumf! Da lønner det seg å handle ekstra mye hos Joker. På torsdager med Trippel-Trumf får nemlig alle Trumf-medlemmer hele 3% bonus på alle dagligvarer. Hvor mye får man i Trumf? Med Trumf Visa kredittkort får du

2 % Trumf-bonus på dagligvarer hos MENY, SPAR, KIWI, Joker, CC-Mat, Nærbutikken og Jacob's. 4 % Trumf-bonus på Trippel-Trumf Torsdager hos MENY, SPAR, KIWI, Joker, CC-Mat, Nærbutikken og Jacob's.

Deretter, hvor mye kan jeg ta ut i kontanter i banken?

Hvor mye kan jeg ta ut i minibanken med bankkort? På bankkort gjelder følgende beløpsgrenser i Norge: 9.900 kroner i løpet av 7 dager i våre minibanker. I tillegg kan du ta ut 10 000 kroner i løpet av 4 dager i andre bankers minibanker.

By Amelita

Hva er NFC og kontaktløse betalinger? :: Hvor får man trumfbonus?
Nyttige lenker