Hjem > H > Hvorfor Sjøbanan?

Hvorfor Sjøbanan?

I starten bodde Fantorangen i en undervannsbåt i havet. Han fortalte gjerne historier om sitt opphav i jungelen, og om opplevelser med venner i sjøen. På denne tiden ble favorittmaten introdusert, noe han kalte for sjøbanan.

Les mer

Hvem spiller PIVI?

Akkurat nå er skuespiller Haakon Strøm premièreklar på Nordland Teater. Men det flere kanskje ikke vet er at han har stemmen til Fantorangens bestevenn, Pivi, som også er å se i den nye James Bond-filmen. Når kan barn begynne å se på TV? WHO: Barn bør ikke se på TV før de er to år. Verdens helseorganisasjon (WHO) mener barn ikke bør sitte stille foran en skjerm i det hele tatt før de har fylt to år. – Helt riktig, sier norsk professor. WHO mener skjermtiden bør begrenses til en time per dag frem til barna blir fem år gamle.

Folk spør også er minibarna norsk?

Smårollinger og andunger

Serien viser situasjoner, miljø, landskap og dyr som barn i Norge kan kjenne seg igjen i. De fleste norske barn har det til felles at de skal starte i barnehage. Derfor er barnehagen rammen for aktivitetene også i den nye sesongen av «Minibarna».
Folk spør også hvordan lages fantorangen? Hun ble spurt om de kunne få til å lage denne figuren under kurset: En blanding av to dyr, en elefant og en orangutang som het Fantorang. Senere fant hun ut at det var skisser grafisk designer Endre Skandfer hadde tegnet og Stig Saxegaard hadde utviklet videre, forteller hun.

Følgelig, hvorfor skal ikke små barn se på tv?

For det å la barn se på skjerm så tidlig er en lite hensiktsmessig strategi, ifølge tidligere forskning: Barn som bruker mye tid foran skjermen, kan få kognitive og sosiale vansker. Verdens helseorganisasjon (WHO) går til og med så langt som å si at barn under to år ikke bør eksponeres for skjerm i det hele tatt. Dessuten, hvor mye skjermtid 9 år? Fra to til fire år kan barna se på skjerm opptil én time om dagen, mellom 5 og 17 år er det anbefalt opptil to timer. En av grunnene til at rådene er mye strengere for de yngste barna, er at forskningen på denne aldersgruppen og skjermtid er tydeligst.

Når begynner barn å smile?

De fleste babyer viser sine første smil når de er mellom fire og seks uker gamle. Dette er en viktig sosial milepæl både for babyen og for deg. Før dette skjer, er gråt og bevegelser den mest åpenbare måten babyen kommuniserer på – i tillegg til rolige blikk og noen grynt og små “babyknirk”. Derav, hva heter lillebroren til fantorangen? La barna gjenoppleve gleden fra barne TV-serien om Fantorangen med bamser, leker og spill, og se hvor fort denne kosebamsen blir en favoritt og barnets bestevenn. Fantus er Fantorangens yngre søsken og han har blitt veldig populær blant de minste barna.

Når barn har sett noe skummelt?

Hvis barna dine har sett noe skummelt, kan du forklare at du vil passe på dem, at de må snakke med voksne hvis de er redde og hjelpe dem å forstå hva som er virkelig og hva som bare er fantasi.

By McCarty

Hvem har ansvar for Vipps? :: Hva kjønn er Fantorangen?
Nyttige lenker