Hjem > H > Har Man Forsikring På Iphone?

Har man forsikring på iPhone?

Eplehuset skjermforsikring

Med Eplehusets skjermforsikring er du dekket om iPhone skulle gå i bakken. Den sikrer deg ved uhell og dekker skader forårsaket av uhell på din iPhone-skjerm, som kostnaden for å reparere eller bytte den skadede skjermen.

Les mer

Også, hva koster det å kjøpe 1 airpod?

AirPodsAppleCare+-avgift (pr. hendelse)Avgift utenom garantien
AirPods (3. generasjon)290 NOK749 NOK hver
AirPods290 NOK749 NOK hver
Ladeetui290 NOK649 NOK
Trådløst ladeetui290 NOK749 NOK
Hvor mye koster 1 AirPod Pro? Den billigste prisen for Apple AirPods Pro Wireless In-ear akkurat nå er 2 129 ,-.

Følgelig, hvordan koble til en ny airpod?

Gå til Hjem-skjermen på iPhone, iPad eller iPod touch. Åpne etuiet – med AirPods inni – og hold det ved siden av iPhone, iPad eller iPod touch. En konfigurasjonsanimasjon vises på skjermen. Trykk på Koble til, og trykk på Ferdig. Tilsvarende, hvor mye vann tåler airpods pro? Selv om du ikke kan svømme med AirPods Pro, tåler de godt å bli brukt i regnvær eller under svette treningsøkter takket være en IPX4-sertifiserering. Bare vær obs på at ladeboksen ikke tåler vann i like stor grad!

Tilsvarende, hva er bedre med airpods 2?

Etter måneder med spekulasjoner, har Apple endelig lansert AirPods 2 – en oppdatert utgave av deres helt trådløse ørepropper med forbedret batteritid, innebygget og håndfri Siri-funksjonalitet, og et valgfritt trådløst ladeetui. Er det farlig å sove med AirPods? Så den eneste potensielt skadelige effekten bruken du beskriver kan gi er 1: Irritasjon/sårhet i øregangen, 2: Opphopning av ørevoks og/eller 3: hørselsskader hvis du hører på veldig høyt volum over kort tid eller høyt volum over lang tid.

I forhold til dette, kan man bruke airpods i regn?

Du kan bruke noen Airpods i regnet. Standard Airpods er ikke vanntette, men AirPods Pro ER vanntette. De er designet for å håndtere svette og små vannsprut. Imidlertid er de ikke vanntette, noe som betyr at de ikke bør brukes i vannsport eller i dusjen. Kan man vaske AirPods? For AirPods og AirPods Pro

Rengjør dem med en klut som er lett fuktet med vann, og tørk dem med en myk, tørr og lofri klut.

Er AirPods Pro verdt pengene?

Jevnt over er altså AirPods Pro litt bedre enn AirPods standard på omtrent alle punkter. Det er bedre lyd, mye bedre støydemping, bedre passform i øret, bedre batteritid, og de er vanntette.

By Bergwall

Hva er Plussforsikring? :: Er det forsikring på AirPods?
Nyttige lenker