Hjem > E > Er Det Forsikring På Airpods?

Er det forsikring på AirPods?

Om du fortsatt ikke finner dine AirPods eller etuiet, eller en av delene er skadet (væskeskadet eller annet), så kan du enkelt bestille enten venstre eller høyre AirPod, eller nytt etui. Gjelder det derimot en feil som kan være dekket av garanti og reklamasjon, besøk våre servicesider og book tid.

Les mer

Og et annet spørsmål, hvor mye koster airpods?

Den billigste prisen for Apple AirPods (2nd Generation) med ladeetui akkurat nå er 1 290 ,-. Det er et av de 10 mest populære produktene i kategorien Hodetelefoner med en gjennomsnittlig vurdering på 3.6 av 5. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra 31 butikker. Så, kan man kjøpe 1 airpod? Kan man kjøpe en enkelt AirPod? Ja – hvis du mister en AirPod, kan du kjøpe en ny via Service og Reparasjon hos Apple.

Kan man dusje med AirPods 2?

* MagSafe-ladeetuiet og det trådløse ladeetuiet for AirPods Pro er ikke vann- eller svettebestandige. AirPods Pro og AirPods (3. generasjon) er ikke designet for bruk i vannsport, som svømming, eller dusjing. Er AirPods vanntette? AirPods Pro, AirPods (3. generasjon) og MagSafe-ladeetui for AirPods (3. generasjon) er svette- og vannbestandige, men ikke svettesikre eller vanntette. MagSafe-ladeetuiet for AirPods Pro og det trådløse ladeetuiet for AirPods Pro er ikke vanntett eller vannbestandig, så unngå at det kommer fukt i noen åpninger.

Hvor mye koster AirPods 3?

Oppgraderingene i generasjon tre kommer (selvfølgelig) også med en høyere prislapp. 1990 kroner er nå prisen, opp et par hundrelapper om du sammenligner med AirPods 2 med trådløst ladeetui, ganske mange hundrelapper om du sammenligner med rimeligste versjon. Hva er forskjellen på AirPods 2 og 3? De nye AirPods 3 kommer med et MagSafe trådløst ladeetui som har opptil 30 timers ladetid inne. Apple tar også 20 dollar mindre enn det gjorde for AirPods 2. Og du får MagSafe og et trådløst ladeetui, to ting mangler fra AirPods 2. Apple har redusert prisen på AirPods 2 også, nå som de har blitt erstattet av AirPods 3.

Hvilken AirPods er best?

AirPods Pro er blant de beste trådløse ørepluggene på markedet. De har simpelthen alt du kan forvente i 2021 med glimrende lyd- og samtalekvalitet, vannavstøting og aktiv støydemping. Det første du legger merke til med Pro-versjonen er designet. Deretter, hva er mobilforsikring? Med forsikringen i orden har du én bekymring mindre. Har du mobilforsikringen på plass kan du senke skuldrene i visshet om at mobilen din er trygg hvis uhellet er ute. Ødelagt, stjålet eller mistet mobil – vi har forsikringene du trenger.

Hvor mye koster forsikring på telefon?

Mobilforsikring tilbys av mobiloperatører, elektronikkbutikker og noen forsikringsselskap. Prisen på mobilforsikring ligger som regel et sted mellom 100 og 200 kroner per måned, men prisen er avhengig av flere prisfaktorer og kan variere.

By Dopp

Har man forsikring på iPhone? :: Hvem har best husforsikring?
Nyttige lenker