Hjem > K > Kan Man Bruke 4G I Italia?

Kan man bruke 4G i Italia?

Du kan ringe, sende SMS og MMS og bruke mobildata på reise i EU og EØS, uten at det koster noe ekstra.

Les mer

Hvor mye er 100 GB i bruk?

For 100 GB får du 125 timer strømming av VG-TV, 85 timer strømming av NRK nett-TV, 40 timer strømming av Netflix. Dermed er også underholdning for hele familien sikret på tur. Folk spør også kan man bruke mobildata i england? Priser utland

Vi gir deg full kontroll på surfing i utlandet - uansett hvor du er i verden. Husk at i EU/EØS og i Storbritannia (med unntak av Kanaløyene), kan du bruke mobilen akkurat som hjemme i Norge.

Og et annet spørsmål, er telia en del av telenor?

Til tross for at vi har en lang rekke mobilselskaper som tilbyr mobilabonnementer i Norge, deler alle disse på tre, eller i praksis to, mobilnett. Disse er eid av henholdsvis Telenor, Telia og Ice. Telenor sitt mobilnett var Norges første og eneste digitale mobilnett da det ble åpnet i 1993. Er Telia norsk eller svensk? Telia Company AB er et svensk-finsk teleselskap som tilbyr telekommunikasjon innen mobiltelefoni, MBB, FWA og Coax/fiber. Selskapet har hovedkvarter i Stockholm, og totalt 25 741 ansatte i Sverige, Europa og Asia per 2013. Administrerende direktør er Allison Kirkby.

Er NetCom Telia?

NetCom bytter navn til Telia og når myndighetskravet på 98 % befolkningsdekning på høyhastighets mobildata - to år før fristen. Tilsvarende, skal roaming være av eller på? En grei huskeregel er uansett å skru av roaming når du er utenfor EU og EØS slik at du har kontroll på datatrafikken. Husk også på at områder utenfor rekkevidde av vanlige basestasjonene, som om bord på ferger, skip eller fly gjerne har dekning via satellitt.

Skal roaming stå på?

Tidligere skrudde mange av «roaming»-knappen på mobilen før en slik utenlandstur, for å unngå store utgifter på bruk av mobildata i utlandet. Roaming betyr enkelt og greit bruk av mobildata utenfor Telenors nettverk. Hva er fri roaming? Fra 15. juni skal du ikke betale ekstra for samtaler, SMS eller datatrafikk når du er på reise i andre EU/EØS-land.

Og et annet spørsmål, hvordan slette seg fra 1881?

For å slette opplysninger som adresse og telefonnummer må du kontakte din teleoperatør og be om såkalt reservering. Deretter vil nettkatalogene(1881) selv slette opplysningene de har lagret.

By Valida

Hva koster å sende i Posten? :: Hvordan koble seg opp på Skype?
Nyttige lenker