Hjem > H > Hva Betyr Eu Inkludert?

Hva betyr EU inkludert?

Det betyr at du kan bruke mobilen akkurat som du gjør hjemme i Norge når du reiser i EU/EØS. EU inkludert er automatisk med i alle våre mobilabonnement, uten at det koster noe ekstra! Husk at det er egne priser fra Norge til utlandet, skip, offshore, fly og spesialnummer.

Les mer

Derav, kan man bruke 4g i utlandet?

Du surfer sikkert på mobilnettet

Som Telenor-abonnent surfer du som hjemme via mobilnettet, uansett hvor i EU eller EØS du måtte oppholde deg. Drar du på Europa-tur med Fleksi, Medium, Trygg, Yng eller U18, kan du bruke den inkluderte datamengden – og dermed surfe trygt på 3G- eller 4G-nettet.
Kan man bruke mobildata i England? Priser utland

Vi gir deg full kontroll på surfing i utlandet - uansett hvor du er i verden. Husk at i EU/EØS og i Storbritannia (med unntak av Kanaløyene), kan du bruke mobilen akkurat som hjemme i Norge.

Tilsvarende, hva er fri roaming?

Fra 15. juni skal du ikke betale ekstra for samtaler, SMS eller datatrafikk når du er på reise i andre EU/EØS-land. Hva koster det å ringe på Messenger? Facebook har en dedikert meldingsapp kalt Messenger som kun brukes til å chatte med venner på nettsamfunnet. I går ble den sluppet i ny versjon. Den store nyheten er at det er mulig å ringe gratis til andre Facebook-venner, forutsatt at du er koblet til trådløst nett.

Tilsvarende, hvordan komme i kontakt med facebook?

Facebook baserer seg på kontakt via egne kontaktskjemaer rettet mot spesifikke problemer. Det er ikke mulig å kontakte Facebook via e-post eller telefon. Facebook er verdens største nettsamfunn, med over en milliard aktive brukere på verdensbasis. Deretter, hvordan ringe på whatsapp? Ulike måter du kan kommunisere på

  1. Talemeldinger: Hvis du ikke vil taste inn en melding, kan du sende et lydopptak. Trykk og hold på eller for å ta opp meldingen.
  2. Taleanrop: Gå til Anrop-fanen, trykk deretter på eller . Søk etter kontakter du vil ringe til.
  3. Videoanrop: Åpne Anrop-fanen, trykk deretter på eller .

Så, hvordan fungere whatsapp?

Slik virker WhatsApp

WhatsApp er lett å installere og sjekker kontaktlisten på telefonen. Har du kontakter som også bruker WhatsApp, dukker de øyeblikkelig opp i appen. Deretter kan du ringe gratis til dem via WhatsApp, når du er koblet til Wi-Fi. Du behøver ikke engang et telefonnummer, men velger bare kontakten.
Hvilken aldersgrense har WhatsApp? WhatsApp har fått aldersanbefaling fra tolv år i App Store (iOS) og er merket tre år fra PEGI i Play Store (Android).

Angående dette, kan man bruke facetime uten wifi?

Siden iPhone 4 kan du imidlertid Facetime uten Wi-Fi. Alt du trenger er en 3G- eller 4G-tilkobling for mobildata. Det er ingen forskjell mellom å bruke Facetime med Wi-Fi eller med mobildata, bortsett fra selvfølgelig for kostnaden.

By Tristam Larita

Hvordan koble seg opp på Skype? :: Hvor mye koster Apple Support?
Nyttige lenker