Hjem > E > Er Iphone 12 Pro Vanntett?

Er iPhone 12 Pro vanntett?

Svaret er selvfølgelig ja; Apples iPhone 12 er vanntett. Og det er det også iPhone 12 Pro, iPhone 12 Mini og iPhone 12 Pro Max. Så når du kjøp en ny iPhone 12, ikke bare får du OLED -skjermer over hele serien og 5G, men du får også full IP68 -sertifisering for vann- og støvbestandighet.

Les mer

Derav, hvorfor kjøpe iphone 13?

Hvis du vil ha absolutt alt Apple har å tilby for i år, er det iPhone 13 Pro som gjelder. Du får vesentlig forbedret kamera, mye bedre skjerm og bedre byggekvalitet. En og annen egen funksjon for Pro-modellene finner du også, så som RAW-støtte i kameraet. I forhold til dette, er iphone 13 pro verdt det? I mellom dem ligger dagens to testprodukter – iPhone 13 og 13 Pro. I fjor testet vi 12 og 12 pro samtidig og konkluderte med at de ekstra pengene opp til pro-utgaven ikke var verdt det, der iPhone 12 fikk en femmer på terningen og iPhone 12 Pro en firer. Men i år gir vi full pott på terningen til Pro-modellen.

Hvilken iPhone er best 2021?

#1) iPhone 12 Pro Max

Hvis du ønsker det beste av det beste når det gjelder ytelse, kamerateknologi og batterilevetid, er iPhone 12 Pro Max den du bør gå etter. De iPhone 12 Pro Maks er Apples dyreste og mest avanserte modell.
Hvilken iPhone 12? iPhone 12. iPhone 12 er et trygt og godt valg for alle som vil ha en ny mobil. Her får du en flott og lyssterk Super Retina XDR-skjerm, et glimrende dobbeltkamera som også tar gode bilder i dårlig lys, trådløs lading og 5G-støtte. Hjernen bak det hele er den raskeste chipen i noen smarttelefon, A14 Bionic.

Derav, hva er en iphone?

Iphone er en smarttelefon utviklet av Apple. En smarttelefon er en multimedia telefon som i tillegg til å kunne ringe og benytte seg av SMS, også kan koble seg til internett, spille av lyd, video og bilder og benytte seg av programmer som spill. Og et annet spørsmål, hvordan slå av iphone 12? Slik starter du iPhone X, 11, 12 eller 13 på nytt

Trykk og hold på en av volumknappene og sideknappen helt til Slå av-skyveknappen vises. Dra i skyveknappen, og vent deretter i 30 sekunder til enheten slås av. Hvis enheten er frosset eller ikke reagerer, kan du framtvinge omstart av den.

Hvor mye lagring trenger jeg på mobilen?

Gå til Innstillinger > Lagring og bruk. Der kan du se hvor mye plass du bruker, og ikke minst hva det er som tar opp plassen på telefonen. Også, er 128 gb harddisk nok? ↑ Er 128 GB iPhone nok? Hvis du ofte laster ned multimediefiler som videoer og musikk til telefonen og ofte spiller spill, er 128 GB kanskje ikke nok. Hvis du bruker streamingmedier mye daglig og regelmessig flytter lokale filer på telefonen til en skydisk, bør 128 GB være nok.

Hvor mye minne trenger man?

Steg 2: Finn ut hvor mye RAM du har behov for

Da bør du minst ha 16 GB, men gjerne mer. Til bruk av mindre tunge programmer og surfing på nett, så holder det med 8 GB. Bruker du PC- til helt enkle ting, og ikke er så kravstor, så kan det til og med fungere med 4GB. - Til gaming kreves mer minne.

By Eugenle

Er iPhone 13 Pro verdt pengene? :: Hva er bedre med iPhone 12?
Nyttige lenker