Hjem > K > Kan Man Beholde Skole Pc?

Kan man beholde skole PC?

Denne årlige egenandelen kan ikke være høyere enn den laveste satsen for utstyrsstipend (1 096 kroner for skoleåret 2021–2022). Etter videregående skole skal du få beholde en slik pc. Dersom du ikke fullfører opplæringen, eller ikke har disponert skolens pc i tre år, skal du få tilbud om å kjøpe pc-en.

Les mer

Har man forsikring på skole PC?

De fleste skoler har et IT-reglement hvor det står noe om hvilke erstatningsregler som gjelder når en skole-PC får skader. Hvis man er ansvarlig for skaden, enten forsettlig (med vilje) eller uaktsomt (uforsiktig), kan det være at man må dekke skolens tap når PCen er ødelagt. Når får man skole PC?

DatoLevering
16. juniBestilling starter
15. juliBestilling innen denne datoen garanterer levering innen skolestart 16. august
31. juliBestilling innen denne datoen garanterer levering uka etter skolestart (uke 34)
Etter 1. august ->Bestilling etter denne datoen: Levering starter i uke 35. *

Folk spør også kan man bruke egen pc på vgs?

Du kan bruke din egen private datamaskin, forutsatt at den har skjerm og ytelse som tilfredsstiller kravene innenfor ditt utdanningsprogram. Du kan ikke bruke nettbrett eller Chromebook. Hva trenger man til skolestart videregående? Her er det du burde handle inn til skolestart!

  • Blyanter.
  • Viskelær.
  • Tips: det kan være veldig dyrt å kjøpe skolesaker i vanlige bokhandler, så det beste er å dra til et stort varehus.
  • Kulepenner.
  • Notatbøker/blokker.
  • Tips: selv om du har det, betyr det ikke at alle andre trenger å låne det!
  • Pennal.
  • Bind/tamponger.

Er bøker på videregående gratis?

Elever i videregående har rett til å få gratis lærebøker og andre trykte og digitale læremidler og digitalt utstyr. Fylkeskommunen kan kreve at elever dekker enkelte kostnader. Dette kan være utgifter til bærbar PC, kalkulator, kladdebøker og nødvendig klær og utstyr. Hvor mye koster det å erstatte en skole PC? Men ødelegges en lærebok koster det rundt 500 kroner å erstatte den. Blir skole-pc eller nettbrett ødelagt kan foreldre motta erstatningskrav på opptil 5 000 kroner. Erstatningsansvaret gjelder ikke bare dersom skaden har skjedd med forsett, men også ved såkalt uaktsomhet.

Kan skolen kreve erstatning?

Erstatning av ødelagt undervisningsmateriell

Hvis en elev ødelegger eller skader noe med vilje, er hovedregelen at eleven må erstatte det. Skolen må vurdere erstatningsansvaret ut i fra en rimelighetsvurdering, og ta hensyn til blant annet elevens alder, utvikling, utvist adferd og økonomiske evne.
Hvordan logge seg på skole PC hjemme? Når man skal logge på en skolepc, så må man jo trykke ctrl+alt+del.

Hvilken PC skal jeg velge 2021?

HP Spectre x360 har i årevis vært blant de aller beste laptopene, og det samme gjelder 2021-modellen. Den kan skilte med 11. generasjons Intel Core-prosessor, som byr på en vesentlig kraftøkning. Og med det integrerte grafikkortet Intel Iris Xe er HP Spectre x360 (2021) blitt bedre enn noen sinne.

By Stephanus Rodewald

Hva slags bærbar PC bør jeg kjøpe? :: Hvordan slette mapper?
Nyttige lenker