Hjem > H > Hva Er Kodeveksling?

Hva er kodeveksling?

Kodeveksling er å skifte mellom ulike språk, dialekter eller sosiolekter i en samtale.

Les mer

Dessuten, hvor lenge har man fremmedspråk på vgs?

Da vil du få undervisning på nivå I. Elever som IKKE har fullført fremmedspråk på ungdomsskolen har fremmedspråk i tre år på videregående skole. Du begynner på nivå I på Vg1 og Vg2 og avslutter på nivå II på Vg3. Viktig: Fordi du må ha faget i tre år, kan du bare velge to programfag i stedet for tre på Vg3. Ta dette i betraktning, hva er 2 fremmedspråk? På ungdomsskolen skal du skal velge et 2. fremmedspråk i tillegg til engelsk. Dette faget skal du ha 2 timer/uke i 3 år. Det er ikke mulig å bytte språk underveis.

Og et annet spørsmål, hva kan du bli hvis du går studiespesialisering?

Du oppnår

  • sykepleier, lege eller veterinær.
  • ingeniør, jurist eller økonom.
  • lærer, psykolog eller forsker. Du kan også utdanne deg til andre yrker – med generell studiekompetanse kan du søke de fleste studier ved høyskoler og universiteter.
Hva skal til for å få spesiell studiekompetanse? Når du har tatt studiespesialiserende utdanningsprogram får du generell studiekompetanse. Har du valgt programområdet realfag kan du få spesiell studiekompetanse. Noen studier krever dette, som for eksempel medisin. Det varierer hvilke fag du må ha for å komme inn på ulike studier med spesielle opptakskrav.

Folk spør også er engelsk fordypning vanskelig?

I forlengelsen av dette peker flere av svarene mine fra elevene på at faget ikke oppleves som et fordypningsfag, ettersom flertallet av elevene mente at engelsk fordypning er i liten/ingen grad mer utfordrende enn det vanlige engelskfaget og gir dem i liten/ingen grad bredere kunnskap enn det vanlige engelskfaget. Hvorfor velge engelsk 1? Hvorfor Engelsk 1? God kompetanse i engelsk utover Vg1-nivå er helt nødvendig for de fleste videre studier og yrker. I Engelsk 1 får du økt kompetanse i både skriftlige og muntlige ferdigheter. Du lærer også å tilpasse språkbruken din til ulike sosiale, kulturelle og faglige situasjoner.

Dessuten, hvorfor skal man lære fremmedspråk?

Kommunikasjon på tvers av landegrenser. I vår globale verden er det behov for at vi kan komme i kontakt med mennesker med andre språk og kulturer. Verden blir stadig mindre, og vi står overfor et stort behov for samarbeid. Ved å lære et fremmedspråk vil du kunne kommunisere når du er i andre land og evt. Følgelig, hvis man ikke har språk på ungdomsskolen? På de studiespesialiserende utdanningsprogrammene, må du ha et fremmedspråk. Hvis du ikke har hatt det på ungdomsskolen, må du ha fremmedspråk i tre år på videregående skole. Dette innebærer at fremmedspråk må erstatte et av programfagene på VG3.

Så, hvor mange timer fremmedspråk vg2?

TrinnTimer totalt
Vg1113 timer
Vg2112 timer
Vg3140 timer

By Konstantin Chisley

Hvordan har engelsk påvirket språket? :: Er engelsk et fremmedspråk?
Nyttige lenker